Krómgyűrű kérdése:
Motort szeretnék festeni tavasszal. Mivel fessem? Mi a folyamata?
Figyelt kérdés
Egy Simson-ról lenne szó, azonban pár évvel ezelőtt festettem kompresszorral és Trinát magasfényű zománcfestékkel, az eredmény okádék lett.
Rájöttem, hogy a saját hibám is, mivel nem eléggé csiszoltam fel az alapozót, ráadásul a festék emiatt lett narancs bőrös.
Találtam 2 kompunensű aeroszolos festéket.
A megfelelő előkészítést (csiszolás, alapozás, gittelés) követően lefesthetem ezzel a festékkel? Milyen lesz tőle? Nem vagyok festő, de a 2K festékekről egész jókat hallottam.
2022. jan. 4. 15:32
1/2 anonim válasza:
Autó festék boltban kevernek bármilyen szint, és bele tudják tölteni spraybe már,az való rá. Előtte szépen fel kell csiszolni, észter higítóval át törölni (nitro higító nem jó mert csúnya lesz tőle) majd szórógittel szintén spray át kell fújni, utána lehet festeni. Majd szín függő ha metál akkor lakkozni is kell utána.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
Ezek szerint hanyagoljam a kompresszorral való munkát?
Csiszolás után következik a gittelés, ugye? Majd az alapozás.
Milyen az a szórógitt? Mekkora horpadást lehet vele javítani?
2022. jan. 24. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!