Létezik szereléshez a rámpánál biztonságosabb, de az
aknánál egyszerűbb dolog?
Figyelt kérdés
Leásni egy 15-20cm mélyngödröt és ott aláfeküdni? Vettem egész jó rámpát, de felállni rá is nagyon fosós, utána meg nem érzem biztonságban magam. Apróbb, főleg esztétikai munkákhoz az autó alatt.
aug. 18. 21:57
1/8 anonim válasza:
Mi okoz nehézséget a rámpában?
De akkor vegyél egy krokodilt, meg két bakot és tedd rá arra.
Ha ásol csak úg yegy gödröt a füvön azon nem f/snál?
aug. 18. 22:00
2/8 krwkco válasza:
Emelő és 4 bak. Akkor az autó közepe is magasan van. A leggyengébb bak is általában 2 tonnára van tervezve. Egymagában.
Vagy használhatod a rámpákat is 2 bak helyett. Azok is általában 2 tonnát bírnak. Ha nem akarsz felhajtani rájuk, akkor emeld meg az a autót krokodillal jó magasra és dugd a rámpákat alá.
aug. 18. 22:14
3/8 anonim válasza:
Még a lidl-is olcsó baj is elég masszív.. de kapni azoknál brutálisabbat is.. azok fixen megtartják...
aug. 18. 23:40
4/8 anonim válasza:
Nem értem mi a baj a rámpával. Nekem is van, igaz csak egy szűk arasznyit emel. Teljesen stabilan áll rajta az autó, mi történne vele, összerogyik, vagy mire gondolsz...? Ezek több tonnára vannak méretezve és nem is kell az autó teljes súlyát tartania. Semmivel nem kevésbé biztonságos, mint egy bak.
Egy földbe ásott gödör szerintem semmivel nem biztonságosabb, sőt!
aug. 19. 07:12
5/8 anonim válasza:
Gurulós fekpad.
aug. 19. 10:48
6/8 A kérdező kommentje:
4: nehéz rá felállni, kiugrik alóla, kifötri, elcsúszik. Nem elég széles a kerékhez képest, és nem is bizalomgerjesztően áll a 2,5T alatt.
aug. 19. 14:25
7/8 anonim válasza:
#6: Tehát nem tudod rendesen használni...
Az mit jelent ,hogy nem áll bizalomgerjesztően? Nem elég nagy terherbírásút vettél?
aug. 21. 06:51
8/8 anonim válasza:
2,5t?! Ez valami teherautó? Az, hogy nem elég széles, az nem a rámpa hibája. Miért nem vettél szélesebbet? 225 széles guminál nálam mindkét oldalon van még bőven hely. Betonon elcsúszik?! Nálam a műgyantapadlós garázsban van, hogy lejövetelkor kicsit megcsusszan ha hirtelen ráfékezek, de egyáltalán nem zavar. A garázs előtti betonon olyan mintha oda lenne csavarozva. Ha szép lessan, egyenletesen állsz fel és jössz le róla, nehezen tudom elképzelni, hogy csúszkálna. Esetleg nem tudod lerögzíteni valahogy, ha ennyire zavaró? Nem tudom milyen a rámpád, meg a talaj, de legrosszabb esetben fúrsz egy lyukat a betonba, tipli, csavar... aztán ha ott marad egy 6-os, 8-as lyuk, annyire szerintem nem zavar senkit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!