Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg ennyire megbízható...

Tényleg ennyire megbízható egy toyota?

Figyelt kérdés
Van a szomszédban egy autószerelő srác akihez hordom a kocsit ha baja van és szóba került hogy 6 éve van nála egy 2.4-es hybrid toyota camry és soha nem volt semmi baja. Volt már neki bálna mercije, v10 dízel touaregje meg sok audi,merci stb porsche cayenne de azt mondja a camrybe csak tankolni kell aztán menni vele. Ezek tényleg ennyire probléma mentes kocsik?
aug. 16. 17:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Az új gyártású autók közöl a Toyoták a leg megbízhatóbbak az biztos, mondom ezt úgy hogy mindíg is német autó párti voltam, de az európai autógyártásnak már kb annyi. Addig erőltették az elektrofosokat, a japánok meg közben fejlesztettek, sima belsőégésűt is meg hibridet is, sőt hidrogénesest is, aztán mi meg már le vagyunk maradva vagy 10-15 évvel sajnos.
aug. 16. 17:54
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A hibrid aksi lesz a nagyobb költség 15-20 évesen, azon kívül ha megkapja a karbantartást akkor kimegy a világból.
aug. 16. 17:56
 3/18 A kérdező kommentje:
A szerelőm is nagy német autó fan csillog villog mindegyik de cserélgeti őket, a toyota meg a mindennapi szaladgálós és el nem adja.
aug. 16. 18:01
 4/18 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
0%

Nem. Ha jól sejtem ő hozta szóba, hogy milyen megbízható, nem pedig csak úgy véletlenül terelődött rá a beszélgetés. A Toyota tulajok mind ilyenek - állandóan azzal kérkednek, hogy mennyire nem kell javítani az autójukat (még akkor is, ha de - inkább letagadják).

Egy Fordos, Suzukis vagy Seatos nem fog azzal menőzni egy beszélgetésben, hogy "képzeld, ma sem volt semmi baja a kocsimnak", hanem éli az életét, mint egy normális ember. A Toyotások ezzel szemben - valószínűleg gyermekkori traumák hatására - súlyos veszélyhelyzeteket látnak mindenhol és mindenben. Ha visszatérő rémálmod lenne, hogy lerobban az autód akkor valószínűleg téged is rá lehetne kényszeríteni, hogy vegyél egy randa Yaris Versot vagy Priust.

aug. 16. 18:44
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

4-es ez hülyeség.

Nekem konkrétan benzines, szívómotoros Toyota Corollám van, 2009-es évjáratú. Röviden csak annyit: ha kívánhatnék valamit, azt kívánnám, hogy ha 15 év múlva, 30 évesen nyugdíjba küldöm ezt az autót, még akkor is legyen egy ugyanilyen, akkor 10-15 éves autó, amibe átülhetek - és ismét évtizedekig megbízhatóan szolgál majd.

aug. 16. 18:55
 6/18 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
0%
#5: Na, erről beszéltem - senki sem kérdezte, hogy milyen autód van és hogy szolgál, te mégis kényszert éreztél rá, hogy elmondd, hogy Toyotád van és nagyon megbízható.
aug. 16. 19:14
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Te nyakkendő!

Olvasd el a téma címét, utána károgjál.

A kérdésre válaszolva írtam le saját tapasztalatomat, mely egybevág a kérdező autószerelőjével.

De tudom, sokan képtelenek ennyit végiggondolni.

Vigasztaljon az, hogy nálad butábbakkal is összeakadtam már itt.

aug. 16. 19:26
 8/18 krwkco ***** válasza:
100%

Nagyon jól mondja 4-es.

És aki esetleg nem retteg a lerobbanástól, az a Toyotája átvételekor kap egy injekciót a szalonban és attól kezdve fog. Ez kötelező, csak nem beszélnek róla.

aug. 16. 19:27
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

A toyota corollából eddig 65 milliót adtak el...ez valamit jelent.

amúgy ma már szar autó nincs, csak...

aug. 16. 19:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
6év az aztán nagy idő. :) Amúgy a régi szívó benzinesek mindenképpen azok.
aug. 16. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!