Tényleg ennyire megbízható egy toyota?
Nem. Ha jól sejtem ő hozta szóba, hogy milyen megbízható, nem pedig csak úgy véletlenül terelődött rá a beszélgetés. A Toyota tulajok mind ilyenek - állandóan azzal kérkednek, hogy mennyire nem kell javítani az autójukat (még akkor is, ha de - inkább letagadják).
Egy Fordos, Suzukis vagy Seatos nem fog azzal menőzni egy beszélgetésben, hogy "képzeld, ma sem volt semmi baja a kocsimnak", hanem éli az életét, mint egy normális ember. A Toyotások ezzel szemben - valószínűleg gyermekkori traumák hatására - súlyos veszélyhelyzeteket látnak mindenhol és mindenben. Ha visszatérő rémálmod lenne, hogy lerobban az autód akkor valószínűleg téged is rá lehetne kényszeríteni, hogy vegyél egy randa Yaris Versot vagy Priust.
4-es ez hülyeség.
Nekem konkrétan benzines, szívómotoros Toyota Corollám van, 2009-es évjáratú. Röviden csak annyit: ha kívánhatnék valamit, azt kívánnám, hogy ha 15 év múlva, 30 évesen nyugdíjba küldöm ezt az autót, még akkor is legyen egy ugyanilyen, akkor 10-15 éves autó, amibe átülhetek - és ismét évtizedekig megbízhatóan szolgál majd.
Te nyakkendő!
Olvasd el a téma címét, utána károgjál.
A kérdésre válaszolva írtam le saját tapasztalatomat, mely egybevág a kérdező autószerelőjével.
De tudom, sokan képtelenek ennyit végiggondolni.
Vigasztaljon az, hogy nálad butábbakkal is összeakadtam már itt.
Nagyon jól mondja 4-es.
És aki esetleg nem retteg a lerobbanástól, az a Toyotája átvételekor kap egy injekciót a szalonban és attól kezdve fog. Ez kötelező, csak nem beszélnek róla.
A toyota corollából eddig 65 milliót adtak el...ez valamit jelent.
amúgy ma már szar autó nincs, csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!