Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Toyota Prius és Auris...

A Toyota Prius és Auris modellek megbízhatónak számítanak?

Figyelt kérdés

Sok helyen láttam, hogy a Toyota az egyik legkevésbé problémás márka. Egy régebbi 2010-15 közötti példányt vennék. Még nincs meg konkrétan melyik.

Ráadásul a fogyasztásuk is alacsony elvileg.

Saját magam használnám városi közlekedésre.

jan. 19. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, viszont én a sima benzinest választanám az akkumulátor plusz hibaforrás hiánya miatt. 2-es Priusunk van, 3 éve volt felújítva az aksi és megint kell vinni felújítani. Lassan már nem olcsóbb a fenntartása az autónak, mintha nem lenne benne aksi, de többet fogyasztana. Az új/újabb egész aksi pedig horror áron van.
jan. 19. 23:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Sima benzinesre gondoltam én is, nem kell hibrid meg ilyenek.
jan. 19. 23:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#2 A Prius szerinted mi? Abból csak hibrid van.
jan. 20. 00:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem a használtautós oldalakon ajánl fel benzineseket is...
jan. 20. 07:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a hirdetést úgy töltötték fel. De azt is megnézted, hogy mindegyiknél ott vigyorog a HSD felirat? Ami mi? Hybrid Synergy Drive.
jan. 20. 08:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor csak az Auris maradt ringben, de a sima benzinesnek nem alacsony fogyasztása.
jan. 20. 08:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Na, f@sza. Ez pofára esés akkor. Köszi skacok. (Prius)

Nézelődöm még, esetleg más Toyota-t (vagy más márkát) amivel kevés probléma várható, tudtok ajánlani?

A japán autókról eddig sok jót hallottam.

Még nem volt kocsim. A családban Citroen, Mercedes és Ford volt. Tudtommal apám kedvence a Citroen volt.

jan. 20. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félni egyébként a Prius (meg úgy kompletten a Toyota) hibrid rendszerétől, az egyik, ha nem a legmegbízhatóbb autó. Vezetési élményt viszont ne várj tőle, mert azt nem tud adni. A helyedben viszont körbenéznék Hondaék háza táján is, ott vannak izgalmasabb darabok hasonlóan megbízható kivitelben, mint a Prius.
jan. 20. 08:49
 9/10 A kérdező kommentje:

A vezetési élmény alatt mit értesz?

Első autóm lenne, most lett meg a jogsi. Egyelőre az is elég lenne, ha szereznék rutint és megbízhatóan/megfizethetően jutnék el A-ból B-be. :)

A Mitsubishi, Subaru és Hyundai márkákról mit gondolsz? Azok is japánok/koreaiak, nem?

jan. 20. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Pl szerpentinre ne nagyon menj vele élményautózni, mert csalódni fogsz. Amire viszont te használnád (megbízható, megfizethető közlekedőedény), arra tökéletes.

Amiket még felsoroltál azokkal sincs sok baj, bár a Bubu nem a Te autód lesz a boxer miatt (kicsit drágább a fenntartása). Mitsubishi-ből a Colt megfelelő választás lehet számodra, nem L200 méret de közlekedni elég. A Hyundai sem különösen izgalmas autó (na jó, azért egy I30N már más kávéház), de rutint szerezni tökéletes.

jan. 20. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!