Mondanátok megbízható kerékcsapágy márkákat régebbi Opel modellekhez?
Figyelt kérdés
SKF nekem túl drága, de valami olcsóbb, középkategóriás jó lenne.2021. okt. 10. 20:02
1/13 anonim válasza:
FAG, de az nem olcsó. SKF alá én nem adnám.
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor csapágyból vagy jót vagy semmilyet?
2021. okt. 10. 21:12
4/13 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél egy Breda-t vagy Flennor-t, eladásig jó lesz az is.
5/13 anonim válasza:
Régebbi Opelnél nem hiszem, hogy túl nagy különbség lenne az árakban. Az enyémhez 8 ezer a legolcsóbb, ami ér valamit (Febi) és 11 ezer az SKF. 3 ezer forint.
6/13 A kérdező kommentje:
Az enyémbe is 11 az SKF. Na mindegy, veszek azt.
2021. okt. 11. 05:38
7/13 anonim válasza:
Relatív, hogy mi számít réginek. A 16, lassan 17 éves, tehát egyáltalán nem fiatal Astámba (amihez állítólag minden filléres tétel) 1 db SKF 35-40eFt, FAG 55-60e. A legolcsóbb valami Maxgear indul 20e-től.
11-ért simán megvenném az SKF-et. Valószínűleg egy darabig nem lesz vele gond.
8/13 anonim válasza:
#7 Gondolom azért, mert aggyal együtt van a csapágy, nem? Milyen Opel?
9/13 anonim válasza:
#8, igen, integrált a csapágy. De lényegtelen, mert egy egységként tudom cserélni. Nem tudom szétszedni és csak a gördülőcsapágyat kivenni benne. Ha csapágycserés az autó, akkor ennyibe kerül. Ezért írtam, hogy örülnék ha 11e lenne darabja, szerintem az nem egy horror összeg érte, akkor sem ha külön van a csapágy. Ahogy írtam, 2005-ös Astra. H széria, de azt gyanítom már a G-ben is ilyen csapágy volt.
10/13 anonim válasza:
Na meg azért nem mindegy hol veszitek...
Bárdi, Unix 20e.... máshol meg 7e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!