Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kell nekem a 4x4 és a 280ló,...

Kell nekem a 4x4 és a 280ló, vagy elég a 150ló?

Figyelt kérdés
Skoda superb vásárlás elött állok.
aug. 15. 17:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#20, nem feltétlenül! Igaz nem Skodrim van, meg nem is VW-konszern. De annak idején újonnan rendeltem 2018-ban egy elég jól felszerelt biturbós autót. Én is azt hittem, hogy majd űrhajó lesz, hát csalódtam. Előtte is ilyen autóm volt, csak két generációval régebbi 2005-ös. De már az is akkoriban nagyon jól felszerelt volt. Már az is turbós volt, félbőr fűthető sport üléses. Már abban is volt navigáció, aktív futómű, tpms, kanyarkövetéses xenon fényszóró, stb. Mikor átültam az újba, inkább azt éreztem, hogy miért vannak egyesek annyira oda az új autókért, gyakorlatilag 95%-ban ez is csak ugyanazt csináljam csak egy kicsit más a formája.

De ez csak az én esetem volt. 99-hez képesz a 21-es már tényleg elég nagy ugrás. Szívóhoz képest, turbós, stb... így valószínűleg ez esetben neked lesz igazad.

aug. 18. 10:32
 22/23 anonim ***** válasza:
51%
#21: Most tényleg megmagyarázod, hogy a te top kategóriás négykarikásod nem olyan, mint egy mezei Skoda váltás?
aug. 18. 14:46
 23/23 anonim ***** válasza:
#22, milyen négy karikás? Írtam, hogy nem VW konszernes autó. Nem lényeg a márka. Csak leírtam, hogy engem meglepett, hogy két generáció és 13 év különbség, nagyon nem volt űrhajó szintű különbség!
aug. 18. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!