Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzinkúton kannába lehet...

Benzinkúton kannába lehet benzint venni?

Figyelt kérdés
Nekem nem autóba, hanem aggregátorba kellene.
aug. 14. 21:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%
Lehet, ha a szabvány 20 literes kanna.
aug. 14. 21:40
 2/12 anonim ***** válasza:
De persze lehet kisebbe is tankolni.
aug. 14. 21:43
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Én gázolajat tankoltam múlt hónapban egy 5 literes (tiszta) motorolajos műanyag kannába. A kutya nem szólt érte.
aug. 14. 21:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Két db 10 literesem van. Köszi a válaszokat
aug. 14. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Naná. Szerinted akinek benzines kerti kisgépe van otthon, hogy máshogy oldaná meg?
aug. 14. 22:58
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
Robi kapába, fűnyíróba, fűkaszába szerinted hogy tankolnak? Főleg keveréket. Odaviszik a benzinkútra naponta négyszer és közvetlen a gépbe tankolnak? Bármelyik benzinkúton lehet vásárolni műanyag üzemanyagtároló kannákat, általában 5 és 10 literesek vannak.
aug. 14. 23:09
 7/12 krwkco ***** válasza:
100%

Elvileg minősített üzemanyagos kanna kell. A jele az oldalán egy négyzet és négy vonal a sarkainál.

Az akármilyen műanyagból készült kannáknál előfordulhat statikus feltöltődés és szikra.

aug. 14. 23:48
 8/12 krwkco ***** válasza:
100%
És 2 liter a minimális mennyiség, de ilyen kicsi üzemanyagos kanna amúgy sem létezik.
aug. 14. 23:49
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Már rég nincs minimum mennyiség szerintem.
aug. 15. 03:33
 10/12 anonim ***** válasza:

De van! Fél decit nem fogsz tudni tankolni. Sok kúton ki van írva, hogy a minimum kiadható mannyiség 2 liter.

"de ilyen kicsi üzemanyagos kanna amúgy sem létezik." Nem kötelező az 5 literes kannát sem fullra tölteni. Ha csak két litert töltesz bele, akkor annyit fizetsz.

aug. 15. 06:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!