Ha egy 16 éves kocsi 25 000 km-t futott akkor az mit is jelent? Sokat használták vagy inkább többnyire garázsban állt?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 22:01
1/12 anonim válasza:
Többnyire garázsban állt. Én robogóm 2 éves(újonnan vettük) csak városban használtam és így van benne 9500km ;) Tehát abban az autóban 2,5x van több km, és 8x öregebb. Tehát...
3/12 anonim válasza:
Első vagyok.
Én minden esetre utána néznék tüzetesebben annak a kilométer számlálónak, nincs-e manipulálva, mert eléggé valószínűtlen. De megeshet.
4/12 anonim válasza:
ha egy 16 éves kocsiban 25.000 Km van akkor vagy nagyon keveset használta és tényleg annyi van benne vagy már egyszer átfordult az óra vagy durván vissza tekerték.
5/12 anonim válasza:
Átlagban egy kocsival évente 10000 km-et szoktak menni az emberek.
Na ebben meg van az óra szerint 25000 km.
Nem feltétlen tekerték vissza, van aki ennyire nem használja, nézd meg ki a tulaj.
Haverom egy 80 éves tatától vett hasonló paraméterekkel egy kocsit, alap volt, h az öreg nem szaladgált vele, mert képtelen olt már vezetni is.
6/12 anonim válasza:
Apósomék 1500-ös Ladája ugyanilyen korú és 16(!) ezer km van benne. Garázsban áll, elvégzi rajta a szükséges karbantartásokat, úgy néz ki, mintha most jött volna ki a gyárból. Ilyen is van...
7/12 anonim válasza:
Előferdülhet, hogy csak ennyi van benne, de a gyakorlat azt muttatja, hogy átakarnak verrni mint egy végterméket a palánkon. Ne döljbe neki, ha kocsit akkarsz venni és 16éveset és nicns lehetöséged arra, hogy szerrelő átnézze, hogy hiteles-e inkább vegyél egyet amibben van 250e km az nagyábból hihető, ott legalább tudod, hogy használva volt és nem akkarnak valszeg átverni.
8/12 anonim válasza:
Nézesd át szerelővel, az meg fogja tudni mondani, hogy kb. tényleg annyi van-e benne!
9/12 anonim válasza:
250 000-ret akartál írni, ugye?
Mert ha VALÓBAN 25 000-ret akartál írni akkor az annyira kevés, hogy igaz.
10/12 anonim válasza:
A 25ezret nem hiszem el. Egy közepesen használt autó évi 10-15ezret megy, és ezzel bőven nincs túlhajtva, dupla ennyit is simán mehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!