Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen emberek vesznek VOLVO-t?

Milyen emberek vesznek VOLVO-t?

Figyelt kérdés
Ha valaki fiatalon ilyet venne, mit gondolnának róla? Milyenek a VOLVO-sok?
2010. nov. 1. 20:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sztem nem lehet általánosítani,hogy milyen emberek veszik,mert az a Volvo lehet régi vagy új,kisebb vagy nagyobb.Pl. az új c30-as fiataloknak áll nagyon jól,az s60-as meg inkább középkorúaknak vagy családosoknak.
2010. nov. 2. 22:24
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Középkategóriás, de ne kezdjünk el ezen vitatkozni.
2010. nov. 3. 07:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyezzünk meg, ahogy opelben van felsőkategória, úgy fordban és volvoban is. ;)
2010. nov. 3. 07:17
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
Opelből és Fordból felső kategória?
2010. nov. 3. 10:35
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

tegnap 09:13

Most kívánjam, hogy inkább állj fejre egy vadiúj Suzukival, mint egy 10 éves Volvóval...? Nem kívánom, pedig nem is ismerlek. De szerinted melyik kocsival élnél nagyobb eséllyel túl egy balesetet?

2010. nov. 3. 16:42
 16/19 anonim ***** válasza:
44%

Köszönöm szíves kívánságaidat, Látszik, ennyit érnek az írásaid. Én meg kívánom neked, hogy nőjj fel szépen, a fiss jogosítványoddal, baleset nélkül.

Sajnos arról egy szóval sem írtam, hogy a suzuki egy volvo-nál biztonságosabb lenne, így látom értelmezési problémáid is akadnak, nem csak tudásbeliek. Az pedig a jellemed mutatja, hogy mit is kívántál nekem. Ennyit tudsz, ennyit érsz.

Csókoltat:

Robibácsi.

2010. nov. 3. 16:49
 17/19 anonim ***** válasza:

20:45 64%:

Hadd válaszoljak a kérdésedre: Azért szapulja, mert divat. Ahogy a válaszából is kiderült, neki többet ér egy használt (esetleg ész nélkül szétgyilkolt) vacak, mint egy új autó. Mint tudjuk a legjobb autó az új.

Kedves Robibácsi!

1. Szövegértési problémáid neked vannak. A fenti kommentedben azt írod, hogy "nekem" többet ér egy "használt, ész nélkül szétgyilkolt vacak" , illetve, hogy a legjobb az új autó.

Én ezzel nem értek egyet, ezért írtam, hogy inkább állj fejre egy 10 éves Volvóval, mint egy új Suzukival, és ezzel SEMMI ROSSZAT nem kívántam. Hiszen a Suzukival nem élnéd túl a balesetet, a Volvóval viszont nagyon nagy eséllyel igen.

Kinek vannak szövegértési problémái?

2. Köszi, de már felnőttem, 40 éves vagyok.

Csókoltat: Jucinénéd

2010. nov. 4. 06:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja,és az első válaszomban azt írtam, hogy inkább egy biztonságos, teljesen jó műszaki állapotban lévő Volvó, mint egy Suzuki.

Erre te teljesen falsul lefordítottad a szövegemet az utánam írónak....

Na ennyit a szövegértésről...

2010. nov. 4. 06:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem Volvót azok az emberek vesznek, akik kényelmes, presztízs autóval akarnak járni, de nem akarnak feltétlenül flancolni. A legtöbb Volvo elegáns, jó minőségű, letisztult, kényelmes és biztonságos. A fogyasztása kevésbé barátságos a 10 évnél idősebb autóknak, de akinek a többi felsorolt dolog számít, az megbékél a fogyasztással. nekem a Volvo a kedvenc autómárkám, nem szapulok más járművet, de nekem ebben a "folkszvágengolf-opelasztra-skodaoktávia-szuzukivalami" nevű masszában felüdülés Volvót látni. Ez olyan márka, amit a laikus ember nem vesz észre, de aki egy kicsit is témában van az autókkal, az megnézi az utcán, hogy "hm, igen, egy Volvós...". Ebben benne van, hogy egyéniség az utcán, mégsem feltűnősködő. Imádom!
2016. ápr. 18. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!