Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen emberek vesznek VOLVO-t?

Milyen emberek vesznek VOLVO-t?

Figyelt kérdés
Ha valaki fiatalon ilyet venne, mit gondolnának róla? Milyenek a VOLVO-sok?
2010. nov. 1. 20:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
azt hogy gazdag (és apuci vette neki). ha régit vesz az még úgy ahogy elmegy, nem 'fiatal' autó.
2010. nov. 1. 20:32
 2/19 anonim ***** válasza:
42%

Nekünk Volvo-nk van, nem vagyunk gazdagok. A kocsi 11 éves, egy karcolás nincs rajta, tökéletes műszaki állapotban van, kényelmes és BIZTONSÁGOS. Az egyik legbiztonságosabb autó a világon.

Hogy milyen emberek vesznek Volvót? Szerintem az igényesek. Sokan kiadnak egy papírkasztnis új Suzi-ra ugyanannyit, amennyiből egy használt Volvót megvehetnének.

2010. nov. 1. 20:39
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Na, most kedves utolsó: indokold már meg, hogy miért kell azt a szerencsételen SUZUKIt megint szapulni?
2010. nov. 1. 20:45
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kettő is volt, egy 740-es és egy kisebb. Biztonságos és szupik voltak csak elöregedtek sajna. A volvo baráti klubba meg jó fejek és össze tartó emberek jártak.
2010. nov. 1. 20:58
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az vesz Volvot első sorban akinek tetszik, továbbá fontos neki a biztonság, és a komfortosság.
2010. nov. 1. 21:15
 6/19 anonim ***** válasza:
46%

20:45 64%:

Hadd válaszoljak a kérdésedre: Azért szapulja, mert divat. Ahogy a válaszából is kiderült, neki többet ér egy használt (esetleg ész nélkül szétgyilkolt) vacak, mint egy új autó. Mint tudjuk a legjobb autó az új.

2010. nov. 2. 09:13
 7/19 anonim ***** válasza:
39%
Nagyon nem fiatalos egy kocsimárka.
2010. nov. 2. 10:09
 8/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem gondolnám, hogy csak a gazdagok engednek meg maguknak volvót, és még kevésbé gondolnám ezt státuszszimbólumnak. Inkább az igényesség, precízség jön le belőle számomra.

Egyébként szerintem meg nem a legjobb az új. Az új autó olyan, akár egy új cipő. Az elején büdös, kényelmetlen és nagyon vigyázni kell vele :)

És ha már fentebb offoltunk a szuzukival kapcsolatban: én is inkább veszek egy 3 éves, bejáratott autót (legyen az opel, ford, akármi), mint egy új szuzukit.

Maga az autó szidása valóban divat, ahogy írták előttem, de a szuzukit vezető autósok maguk is mostanra egyfajta negatív szubkultúrát képeznek. Akik rendszeresen, napi szinten járják az utakat (én többnyire bp), annak kötelezően el kell ismernie, hogy a szuzukisok nagy számban nemesen egyszerűen töketlen fszfejek. Persze tisztelet a kivételnek! De a kivétel erősíti a szabályt ;)

2010. nov. 2. 10:15
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
a volvo egy középkategóriás autó. de az idősebbek!
2010. nov. 2. 18:46
 10/19 A kérdező kommentje:
A volvo felsőkategóriás ha már itt tartunk, nem közép
2010. nov. 2. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!