Milyen emberek vesznek VOLVO-t?
Nekünk Volvo-nk van, nem vagyunk gazdagok. A kocsi 11 éves, egy karcolás nincs rajta, tökéletes műszaki állapotban van, kényelmes és BIZTONSÁGOS. Az egyik legbiztonságosabb autó a világon.
Hogy milyen emberek vesznek Volvót? Szerintem az igényesek. Sokan kiadnak egy papírkasztnis új Suzi-ra ugyanannyit, amennyiből egy használt Volvót megvehetnének.
20:45 64%:
Hadd válaszoljak a kérdésedre: Azért szapulja, mert divat. Ahogy a válaszából is kiderült, neki többet ér egy használt (esetleg ész nélkül szétgyilkolt) vacak, mint egy új autó. Mint tudjuk a legjobb autó az új.
Nem gondolnám, hogy csak a gazdagok engednek meg maguknak volvót, és még kevésbé gondolnám ezt státuszszimbólumnak. Inkább az igényesség, precízség jön le belőle számomra.
Egyébként szerintem meg nem a legjobb az új. Az új autó olyan, akár egy új cipő. Az elején büdös, kényelmetlen és nagyon vigyázni kell vele :)
És ha már fentebb offoltunk a szuzukival kapcsolatban: én is inkább veszek egy 3 éves, bejáratott autót (legyen az opel, ford, akármi), mint egy új szuzukit.
Maga az autó szidása valóban divat, ahogy írták előttem, de a szuzukit vezető autósok maguk is mostanra egyfajta negatív szubkultúrát képeznek. Akik rendszeresen, napi szinten járják az utakat (én többnyire bp), annak kötelezően el kell ismernie, hogy a szuzukisok nagy számban nemesen egyszerűen töketlen fszfejek. Persze tisztelet a kivételnek! De a kivétel erősíti a szabályt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!