Füstöl, sipol és nehezen gyorsul az autó? Mi lehet a gond?
Talán valahol kifúj a turbó?
Tegnap még semmi baja nem volt este, most reggelre meg kb olyan 65-75%-on mehet a kocsi. Érezni hogy gyorsul a kocsi, hogy dolgozik a turbó, de nagy a füstje és jelentősen lassabban gyorsul.
Holnap lesz időm megnézni, de addig szeretnék kis infót gyüjteni, hátha van ötlet hogy hol induljak neki!
Köszönöm szépen!
Golf 4 1.9 tdi ARL
Ha szerencséd van, tényleg csak egy cső valahol.
Ha kevésbé, akkor turbó kuka, nem erőltetném, amíg nem derül ki, nehogy felkapja az olajat
Át néztem most így nagyjából mert idegesít a dolog.
Az egr szelep elég taknyos meg kormos, mintha ott fújna ki valahol, merő korom az egész, érdemes lehet levenni és kitisztitani?
#3: Ha kívülről kormos akkor igen, mindenképpen. De a tömítésszettet vedd meg mielőtt szétszeded
#5: Passz, ha rendelős is, az napra szinte biztos, hogy megvan.
Szerencsére már 7 éve nincs Golf IV-m, de annyira népszerű, hogy biztos elérhető gyorsan.
Reggel felhívod a helyi üzletet és ha nincs is pont náluk, délutánra lesz szerintem.
Leszedtem az EGR-t hát csoda hogy még menni birt az autó .
Turbónál ha a korom esetleg belekerül akkor vége, igaz? Óvatosan ott is ki kéne tisztitani mert taknyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!