Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menetrögzítő kamera kérdés?

Menetrögzítő kamera kérdés?

Figyelt kérdés

Még "szűz vagyok" menetrögzítő kamerák terén, szóval a segítségeteket/ajánlásotokat kérném :)

Előre is bocs, ha buta kérdéseket tennék fel.

- Van olyan kamera, aminek van saját aksija és nem szivargyújtóról üzemel?

- Mekkora memóriakártyát érdemes bele venni? Mennyi felvétel fér rájuk általában?

- Ez ha megtelik törölni kell, vagy automatikusan felülírja a régit?

Milyet kamerát használtok, amivel meg vagytok elégedve?

(Jöhetnek akár linkek is a termékhez)

Köszi :)

aug. 1. 17:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
51%

Nincs akkumulátoros.

Akkorát raksz bele amilyet szeretnél, 64GB-osnál kisebbet nem raknék bele.

Magától törli a régi felvételt, ami nincs védett mappában.

Viofo a119 v3

aug. 1. 17:36
 2/25 anonim ***** válasza:
43%
Mindnek van saját aksija, de hogy ne kelljen pár naponta töltögetni, szivargyújtóról érdemes töltőn tartani. 32-64 GB körüli kártya elég, mert utána automatikusan felülírja a legrégebbi felvételeket. Az hogy mennyi fér rá, a felbontástól függ, de elég lesz ez a tárhely.
aug. 1. 17:36
 3/25 anonim ***** válasza:
47%

Egy 70mai m500-st használok idén tavasztól. Egy kb 10 éves Miot váltott. Meg vagyok vele elégedve, kivéve, hogy nagyon torzítja a felvételeket. Minden egyenes, görbe, mintha halszem optikával lett volna felvéve. Ez a nagylátószög hátránya.

Saját akksija általában a legtöbb ilyen kamerának van. 1-15 percig tudnak jellemzően önerőből működni. De ha találsz is combosabb akkuval, semmi értelmét nem látom. Hiszen pont akkor fog lemerülni, amikor fel kellene hogy vegyen valamit. Akkor pedig gondolom nem szaladsz haza tölteni, hanem bedugod a szivarba, vagy a kocsi usb portjába. Ugyanott vagy.

A memória szerintem attól függ, hogy mennyit szoktál autózni. Nem árt, ha egy napnyi autózás ráfér, ha esetleg utólag akarsz valamit visszanézni. Ha csak napi fél-egy órákat autózol, akkor még fullHD-ban is elég egy 32-64 GB-os tárhely. Ha egésznap folyamatosan 8 órát vezetsz, akkor nagyobb.

Igen, ha megtelik, automatikusan felülírja a legrégebbi felvételeket.

aug. 1. 17:41
 4/25 anonim ***** válasza:
27%

Mindegyikben van akksi, de erről nagyon max 1 órát bírnak.

Nekem Navitel R600 van, nagyon meg vagyok vele elégedve.

Szép képet csinál és van folyamatos felvételi mód.

128 gigás kártyát vettem bele (manapság már nagyon olcsó) amire 22 óra felvétel fér.

aug. 1. 18:33
 5/25 anonim válasza:
86%
Csak halkan jelzem, hogy a jobbakat közvetlen lehet a kocsi akkumulátorára is kötni. Ennek akkor van fontossága, ha tudja a ... nem tudom mi a hivatalos neve... szóval azt, hogy álló helyzetben pihen, de ha mozgást vagy vontatást/emelést érez, akkor bekapcsolja a felvételt.
aug. 1. 18:49
 6/25 anonim ***** válasza:
11%

Nem látom értelmét egyiknek sem.

Bepattintottam a kb 10 ezret érő 6 éves 2. számú telefonom, olyan appot teszek rá, amit csak akarok (amiknek sokkal több beállítási lehetősége is van ráadásul), akksi 5 órát is bírja, nem 5 percet, levehető, másra is használható (pl mehet rajta közben az OBD app, meg riasztónak, GPS nyomkövetőnek), netre feltölthető róla automatikusan, biztonsági kamerának is jó, memóriája is nagyobb, wifi.

aug. 1. 18:53
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...ment a zöld kéz mindenkinek.
aug. 1. 19:25
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

#5, én ezt cáfolta valamivel, hogy nem létezik ilyen, amiről írsz? Vagy miért kaptam a lepontozást? A mostani is, a 10 éves is így volt bekötve. Pontosabban nem közvetlenül az autó akkujára, hanem a biztosítékdobozban egy üres helyre kötöttem, külön kapott egy 5A-es biztosítékot.

És igen, a mostani is, a régi is tudta a parkolási üzemmódot. Ez nem olyan hatalmas újdonság. Gyújtás ráadásakor automatikusan indul, levételre parkolási üzemmódba rakja magát, azaz mozgást érzékelve indul a felvétel.

aug. 1. 20:23
 9/25 anonim válasza:
8.-nak. 5. vagyok, nem pontoztalak le!
aug. 1. 20:28
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Én MIO C430-at használok és nagyon jó felvételt csinál.

Laptopon vissza nézve mint egy minőségi természet film.

Akku az nagyon kicsi van benne, pár másodpercet bír.

Nekem 32 Gb kártya van benne és felül írja ha betelik.

aug. 1. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!