Az reális, hogy egy 100lovas(136Nm) 1200kg-os autó 1tonnát vontathat ráfutófékkel?
Figyelt kérdés
aug. 1. 09:47
1/13 anonim válasza:
Nem, 900kg-ot vontathat maximum. Ráfutófékes pót esetében az autó össztömegének háromnegyede lehet maximum a vontatható tömeg, tehát 1200kg-os autó esetében 900kg.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Pontosan 1180kg a hasznos teher pedig 530kg, ezt is mi alapján határozzák meg?. De értem, akkor egész pontosan 885kg amit húzhat.
aug. 1. 10:05
3/13 anonim válasza:
#1: valóban van ilyen szabály, de ha az autó típusengedélye nagyobb értéket ad meg, akkor az a mérvadó.
Tehát ha forgalmiban az van, hogy 1 tonnát húzhat, akkor annyit húzhat és kész.
5/13 anonim válasza:
Nyugi 4-es, mi azt számításba vettük, hogy nem számít!
6/13 anonim válasza:
5. Nem érdekel a válaszod , én a fő kérdésre írtam ezt.
8/13 anonim válasza:
Hihetetlen, egy ilyen jelentéktelen, tárgyilagos kérdésnél is csak az egóskodás megy...
Nincs nektek vagy a partnereteknek jobb keze?
9/13 anonim válasza:
Az hogy ez a kérdés jelentéktelen/tárgyilagos az szubjektív vélemény és nem objektív. Egyébként az hogy lóerő nem számít, ezzel nincs megválaszolva a kérdés szerintem. Igen tudjuk, hogy ez esetben a nyomaték a lényeg, de az is oda van írva.
10/13 anonim válasza:
"100lovas(136Nm) "
Ez tuti benzines autó lesz, dízellel lenne vagy 250 newton nyomaték. Én benzinessel nem annyira húzgálnék, jobb erre egy szaftos dízel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!