Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autónál kell külön engedély a...

Autónál kell külön engedély a vinnyektákhoz?

Figyelt kérdés

Ilyesmikre gondolok:

[link]

2010. nov. 1. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

19:05

szerintem meg nem.Had döntse már el hogy mit ragaszt a saját autójára.Ja és gondolom a versenyzők akinek tele van rakva matricával az autója az is hülye gyerek??!!

2010. nov. 1. 19:43
 12/15 anonim ***** válasza:
70%.Ez a tuti.Ennyiben kell az eredeti színnek látszódnia.
2010. nov. 1. 19:47
 13/15 anonim ***** válasza:

19:43-nak

A versenyzők nem hű**egyerekek ,ők soha egy matricát sem ragasztanak az autójukra ,ingyen.

Amiket látsz a versenyautón azok a szponzorok reklámjai amikért fizetnek nekik .

2010. nov. 2. 05:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne törődj senkivel, (kivéve a jogszabályokat) ha úgy ülsz bele szívesen, akkor dekoráld ki! Pláne, ha ilyen kocsid van! :))
2010. nov. 2. 11:57
 15/15 anonim ***** válasza:

05:04

azt én jól tudom hogy nem ingyen ragasztják fel de ez nem reklám!!

Amúgy meg nem hallottatok az optikai tuningról????

Ha van egy fasza autója amire illik ez a minta és szeretné egy kicsit feldobni akkor ez pont jó.Ja és ha nekem is lenne egy jobb autó akkor szerintem én is tennék rá valamit de erre inkább nem teszek mert az tényleg nevetséges lenne xD.

2010. nov. 2. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!