A LEDes hátsólámpához kell engedély vagy csak megveszem és beleteszem és ennyi?
Figyelt kérdés
Amúgy van valami előnye is vagy csak hogy jól mutat?2011. júl. 27. 15:13
1/8 anonim válasza:
Elvileg nem kell rá engedély, és az az előnye hogy a ledet sokkal jobban látod messzíről is mint a halogént.
2/8 anonim válasza:
Jó kérdés...ismerősömet megbüntették, mert utólag rakta be és elméletileg "pont szem magasságba volt ami balesetveszélyes" és 30 vagy 50 (pontosan nem tudom) rugóra megbüntették és megkérték hogy szerelje le.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor ennek hol lehet utána nézni?Mert gondolom azért ha orrba-szájba lehet venni a sarki boltban is akkor annyira nem lehet illegális,de ez csak az én véleményem.
2011. júl. 27. 15:38
4/8 anonim válasza:
Az, hogy lehet kapni, nem azt jelenti, hogy használhatod a közúti közlekedésben, ez a legtöbb ledes, utólagos xenon, színes izzóra érvényes, meg még a sportkormányra alufelnire stb.
Akkor használhatod, ha kapsz hozzá műbizonylatot.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Bárány hátsó lámpára gondoltam,nem féklámpára,de azért köszi!
2011. júl. 27. 16:05
7/8 anonim válasza:
Ne haragudj, vagy félreolvastam, vagy félreértettem :/
8/8 anonim válasza:
Ha a lámpa búrájába bele van írva az "E" betű és a hozzá tartozó szám akko arra nem kell semmilyen műbizonylat ugyanis ezek a kristály lámpák megfelelnek az EU szabványnak is.Egy példa az én autómon ilyen lesz(remélem nemsokára) bár ez nem LED-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!