Autónál kell külön engedély a vinnyektákhoz?
2010. nov. 1. 17:15
1/15 anonim válasza:
Tudom nem ez volt a kérdés de én nem égetném magam ilyesmikkel.
2/15 A kérdező kommentje:
Égetni? Mér'? Nekem tetszenek az ilyen cuccok.
2010. nov. 1. 17:29
3/15 anonim válasza:
Nem kell engedély, de szerintem is elég gáz! :S
4/15 A kérdező kommentje:
De mé'?
2010. nov. 1. 17:36
5/15 anonim válasza:
A 14-25 évesek körében divat ez a matricázás.. Tényleg nem valami esztétikus, ha nincs egy normális optikai tuninggal rendelkező autód.. Pl.: A Ladákon szoktam látni ilyen matricákat és én ki szoktam röhögni... Szemét dolog vagy sem, ha már nem egy olyan típusú autója van, akkor ne rontson már jobban rajta.
6/15 A kérdező kommentje:
Jha,érzem má': akk inkább énis elfelejtem ezt az egészet,de azá kösz a válaszokat!
2010. nov. 1. 18:03
7/15 anonim válasza:
a kocsid alapszínének egy bizonyos százalékának talán 60% látszódnia kell
8/15 anonim válasza:
a többiek butaságokat írnak!Ha neked tetszik akkor csináltasd meg rájuk meg ne hallgass mert még életükbe nem volt autójuk!.Engedély nem kell de én is úgy tudom hogy valamennyire látszódnia kell az eredeti színének.Tán min 50% vagy többnek.
9/15 A kérdező kommentje:
Értem,kösz.
2010. nov. 1. 18:49
10/15 anonim válasza:
Már megbocsáss de csak a hü**egyerekek szoktak mindenfélét az autóra ragasztgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!