Mennyire ciki fehér SUV-t venni?
Figyelt kérdés
Mik a fehér SUV előnyei, hátrányai? (VW Tiguan lesz.)júl. 30. 13:39
11/21 A kérdező kommentje:
8-asnak. Egyébként ennél pont az Oryx-fehér gyöngyház a legdrágább fényezés. Nem a sima fehér lesz, és nem az ár miatt választottuk.
júl. 30. 15:10
12/21 Koaxk Ábel válasza:
Teljesen mindegy milyen szép fehér, akkor is sokaknak csak az olcsó fehér lesz... Nem engem kell meggyőznöd, mint írtam még a legolcsóbb fehér színt is imádom, pont amiatt, hogy igénytelen és nagyon jól lehet vele játszani.
Egyébként amit írtál, ne legyen már szempont, magadnak és a feleségednek veszel autót kit érdekel főleg ennyi idősen, hogy ki mit gondol, xarjanak sünt!
Amúgy meg nem ismerem sem a te, sem a kollégáid anyagi helyzetét, amúgy sok ember pl írigységből fog rosszat mondani. Szóval xard le...
Ha nektek ez bejön, vedd azt!
13/21 anonim válasza:
Nem csak egy suv lehet magas. Pl egy újabb 2018 swift sem túl alacsony és az legalább nem suv. Az ülés is viszonylag magas benne.
14/21 anonim válasza:
De miért venne bárki is nem SUV-ot, mikor vehet SUV-ot is?
15/21 Szolovjov válasza:
A fehér is egy szín. Én pl az ezüst színt unom már.
16/21 anonim válasza:
Nem tudom. Én szoktam látni fiat 500-asokat is.
18/21 anonim válasza:
Nekünk 4 fehér autó volt egymás után a családban. Akkor lett más szín, amikor a fehér ritkaság lett és a kiszemelt modellt nem lehetett kapni fehérben.
20/21 anonim válasza:
Van aki fiat multipla-val jár, mert lesz.rja, hogy mások mit gondolnak róla. Tedd te is ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!