Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire ciki fehér SUV-t venni?

Mennyire ciki fehér SUV-t venni?

Figyelt kérdés
Mik a fehér SUV előnyei, hátrányai? (VW Tiguan lesz.)

júl. 30. 13:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem ciki, csak süt a tulajról mindig, hogy teljesen hülye a kocsikhoz. A VW-nél kapod a legkevesebbet a pénzedért, na meg a legtöbb típushibát.
júl. 30. 13:45
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Mégis miféle kétségeid vannak a fehér színnel kapcsolatban?
júl. 30. 13:53
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Most már ott tartunk, hogy színválasztáshoz is segítség, társadalmi jóváhagyás kell...?
júl. 30. 13:57
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon ciki,egy matt fekete Rolls Royce Cullinan alatt egy vicc vagy mint ember
júl. 30. 13:57
 5/21 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
91%

Az ázsiai gyártók túlnyomó részt fehér autókat importálnak, mert az a legkevésbé kényes a hosszú tengeri szállítmányozásra, sivatagi országokban jobban keresik és céges autónak amúgy is népszerűbb (jobban mutat rajta a dekor). Egy VW-nél ugyanakkor kevésbé közhelyes, mint egy Hondánál vagy Mazdánál. Bár szerintem ha egy gyártó kínál szép élénk színeket akkor azt kell választani - ma már épp értéknövelő tényező a színes fényezésű autó, annyi szürke, fehér meg fekete van.

A fiatalabb autóvásárlókat kifejezetten taszítják a konzervatív árnyalatok. T-Crossban is van sárga, türkiz, pasztellkék, tűzoltó piros, narancs - inkább ezeket keresik ma már. Nagyobb autókra persze még mindig nem nagyon elérhetőek élénk fényezések.

júl. 30. 14:06
 6/21 anonim ***** válasza:
42%

Fehér autót venni nem lenne ciki, de SUV-ot venni (színtől függetlenül) igen.

Azt jelenti, mint régen a Mercedes, BMW vagy AUDI: vagy cigó vagy és ezzel akarsz a raj előtt felvágni, vagy kicsi a pöcsöd, ez a meghosszabbítása.

júl. 30. 14:26
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
A fehér az nem szín, hanem egy állapot csak.
júl. 30. 14:47
 8/21 Koaxk Ábel ***** válasza:

Miért lenne ciki a fehér szín? Én pl kifejezetten szeretem autóban!

Amúgy volt már pár fehér autóm és nagy előnye, hogy nagyon nehezen koszolódik. Egy szürke, sötétkék, fekete autón még az út pora is meglátszik, tudom, mert mindegyik volt. A fehér meglepő módon elég igénytelen szín takarítás szempontjából.

Ami miatt pl tök jó a fehér autó, hogy nagyon jól lehet vele játszani a fehér fekete elemekkel, mondok példát fekete tető, vagy fekete motorháztető, vagy pl régebbi 5-ös Golf GTI vagy korabeli Polo GTI-nél az első lökös egy része feketére van festve, fehér autónál sokkal ütösebb mint bármelyik egyéb színválasztásnál.

Mivel a fehér szín sok gyártónál alap, így én is ismerek olyan embert aki lenézi, mert hát megvette az xy autót, de már nem volt pénze normális színre...

júl. 30. 15:00
 9/21 A kérdező kommentje:
6-osnak. Nem cigó vagyok, hanem öreg. És az alacsony kocsikba fáj a beülés. Ez a szempont senkinek nem jut eszébe soha. Mindenki azt hiszi, hogy autókkal kapcsolatos kérdést 30 körül tesznek fel az emberek. Szorozd meg kettővel.
júl. 30. 15:00
 10/21 A kérdező kommentje:
8-asnak. Egész egyszerűen itt tartunk társadalmilag. A feleségemmel egyszerűen megtetszett a fehér egy sötétszürke autó 12 éves használata után, mert valahogy olyan szép volt, tiszta volt, olyan "semmilyen volt", és nem feltétlenül akar az ember valamilyen lenni. És akkor azzal találom magam szemben, hogy munkatársak, ismerősök mondják, hogy micsoda proli dolog, meg a ford transit a fehér, amivel a közértbe hordják az árut, és egyszerűen elkezdett zavarni, hogy van ma már ilyen szempont. Persze lehet mondani, hogy csináljam le, de mégis zavaról. Sok szempontból változott a világ. Dehát mindegy, nem fogok én ezen változtatni, de mégis érdekelt, mit gondolnak a válaszadók.
júl. 30. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!