Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy müködik egy használt...

Nymphas_corp kérdése:

Hogy müködik egy használt autó vásárlás, mit kell észben tartani?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy ,megtaláltam az autót ami számomra megfelel, viszont még nem jutottam el odáig se hogy a tulajjal egyeztesek. Mit kérdezzek tőle telefofon amiből kiderülhetnek lényeges infók? Ha eljutok oda hogy megnézzem mit vigyek magammal és mit érdemes még ilyenkor megtudakolni, illetve mik azok a kötelező lépések (adás-vételi, biztositás, eredetiségvizsgálat stb.) amiket meg kell ejteni? Bocsánat a hülye kérdésekért, de első autó vásárlásom és nem biztos, hogy egy hozzáértő személlyel tudom megnézetni, lehet egyedül kell megnézzem.

júl. 29. 18:46
1 2
 11/12 Koaxk Ábel ***** válasza:

Az 1-esnek igaza van, nem az a baj, hogy nem értesz a kocsikhoz miért is kéne, első autónál.

Én sem voltam jobb... De legyen veled valaki aki legalább nagyjából ért, vagy ha esetleg családi körben van valami megbízható autószerelő vidd magaddal!

júl. 30. 15:25
 12/12 A kérdező kommentje:
7-es te meg értelmezd már a kérdés mielött oltogatsz, hogy hülye vagyok, mint a föld. Időközben találtam autószerelőt, aki eljönne velem megnézni az autót, úgyhogy vélhetően nem fognak átbaszni a palánkon. Egyébként inkább tapasztalatok érdekelnek, hogy kinek milyen tapasztalata van és köszönöm azoknak akik kultúráltan válaszoltak.
júl. 30. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!