Nymphas_corp kérdése:
Hogy müködik egy használt autó vásárlás, mit kell észben tartani?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy ,megtaláltam az autót ami számomra megfelel, viszont még nem jutottam el odáig se hogy a tulajjal egyeztesek. Mit kérdezzek tőle telefofon amiből kiderülhetnek lényeges infók? Ha eljutok oda hogy megnézzem mit vigyek magammal és mit érdemes még ilyenkor megtudakolni, illetve mik azok a kötelező lépések (adás-vételi, biztositás, eredetiségvizsgálat stb.) amiket meg kell ejteni? Bocsánat a hülye kérdésekért, de első autó vásárlásom és nem biztos, hogy egy hozzáértő személlyel tudom megnézetni, lehet egyedül kell megnézzem.júl. 29. 18:46
11/12 Koaxk Ábel válasza:
Az 1-esnek igaza van, nem az a baj, hogy nem értesz a kocsikhoz miért is kéne, első autónál.
Én sem voltam jobb... De legyen veled valaki aki legalább nagyjából ért, vagy ha esetleg családi körben van valami megbízható autószerelő vidd magaddal!
12/12 A kérdező kommentje:
7-es te meg értelmezd már a kérdés mielött oltogatsz, hogy hülye vagyok, mint a föld. Időközben találtam autószerelőt, aki eljönne velem megnézni az autót, úgyhogy vélhetően nem fognak átbaszni a palánkon. Egyébként inkább tapasztalatok érdekelnek, hogy kinek milyen tapasztalata van és köszönöm azoknak akik kultúráltan válaszoltak.
júl. 30. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!