Ha kocsiból mérnek, az szemből nem tudja bemérni a gyorshajtó motort ?
Figyelt kérdés
Adott lenne egy olyan helyzet hogy mondjuk 50es táblánál 70el megyek szembe a traffi felé ( kocsiból mérnek ) és mire odaérek mellé addigra már lelassitok de előtte lenne ez a 70km/h tempó.
Ilyen esetben jön a csekk vagy nem?
júl. 29. 17:25
1/4 anonim válasza:
a lézeres traffiknak 1 km fölötti a hatótávjuk a mérőeszköznek és a kamerának is. Viszont ha elöl nincs rendszámod, akkor csak bemérni tud, de azonosítani nem.
2/4 anonim válasza:
Én már 150-nel is mentem bele így traffiba, nem jött csekk.
3/4 anonim válasza:
Ha már látod a trafit akkor az már rég meglátott téged.
Bár nekem is volt olyan, hogy lakott területen ahol 50-es volt 75-el mentem óra szerint és amikor elmentem az út szélén parkoló Skoda mellett akkor vettem észre a trafit. Lefékeztem azonnal 50-re és nem jött csekk szóval a fene se tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!