Miért volt billenős kilincs sokáig a prémium autókon?
Figyelt kérdés
Prémium autók, és mégis a vwken renaultkon stb volt a modern húzó kilincs, amit egy ideje atvett a merci BMW és az audi2021. aug. 24. 13:57
1/5 anonim válasza:
"a modern húzó kilincs"
Semmivel sem modernebb vagy jobb egyik fajta a másiknál, csak más.
2/5 anonim válasza:
#1 Igen, régen is volt húzós. Én személy szerint nem szeretem... folyton olyan érzése van az embernek mintha ki akarna az egész szakadni a helyéről... még az újabb autókon is. Egy idő után szorul, akadozik.
A régi Audi 80-as nyitási módja tetszett, húzós kilincs forma, de kallantyú volt belül, maga a kilincs fix. Nem is lötyögött, nem szorult meg akadozott... Ha lejött akkor már az egész a kezedbe maradt :) Sajnos volt olyan is :)
3/5 anonim válasza:
Több alkatrész, több fém, nagyobb presztízs.
4/5 anonim válasza:
#2: zsír spray-el fújd be és nem fog akadozni
5/5 anonim válasza:
Mármint arra gondolsz, ami nem csak kifelé mozdul, hanem kicsit felfelé is? Nem tudom abban mi a pláne, nekem személy szerint nem jön be. Kicsit a Zsiguli kilincsre emlékezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!