Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire hülyeség 2024-ben...

Mennyire hülyeség 2024-ben még G Astrát venni?

Figyelt kérdés

Van kb 3,5 millióm használtautó vásárlásra. Nézegettem autókat ezekért a pénzekeért,10+ éves 100-150 ezret futott autók vannak.

Hülyeségből rákerestem a G Astrákra, a kínálat legtetejére, ott meg 1,5 millióért vannak 2008, 2009-es 100-150 ezret futott autók.

Ezek biztos jó állapotúak, és akkor simán megmaradna 2 millióm.

Tudom hogy sokkal fapadosabb, és többet fogyaszt mint egy modernebb autó, ráadásul rohadt unalmas minden szempontból,de még azzal együtt is sokkal jobban kijönnék anyagilag, ennek ráadásul tutira olcsóbb a szervizelése mint egy újabb autónak..

Pl egy ilyenre gondoltam:

[link]

Hol lehet a buktató, ti vennétek ilyet?

júl. 29. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

De ha van 3,5 milliód autóra, ami nem fog sehonnan hiányozni, akkor miért nem valami jobb, fiatalabb autót veszel? Opel vonalon ennyiért már J Astra is van és nagyon nem a kínálat aljából. K is van, de ott már ez tényleg a kínálat alja.

A G Astra nyilván kompromisszum, de a maga kategóriájában szerintem nem rossz. Persze full fapad, nagy luxist, cizelláltságot ne várj! Meg 90-es évek technikája... Kívülről még csak-csak kinéz valahogy mai szemmel is, nekem a belterétől megy el az éltekedvem. Azon nagyon látszik hogy nem mai autó már. De az egész kocsi még mindig autóbb, mint más a 90-es évekből, pl egy régi Swift.

júl. 29. 14:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Vagy miért nem veszel F astrát és egy rakat pénzed megmarad elmulatni.
júl. 29. 14:52
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
De leírta, hogy nem akarja minden pénzét kocsira költeni. Összességében pedig egy kétezres években gyártott, alsó középkategóriás autó külsejétől vagy belterétől miért is akarnánk csodát várni? Most ezt nem csak a g astrára értem.
júl. 29. 15:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vár senki csodát. Azt írta mindenki, hogy a G Astra áráért, jobb autókat kap más gyártóktól.
júl. 29. 15:27
 15/19 anonim ***** válasza:
46%
"kívülről még csak-csak kinéz valahogy mai szemmel is, nekem a belterétől megy el az éltekedvem" Azért írtam, hogy ilyen autóktól ne várjunk csodát. De műszakilag, akkor is jobban jár egy vasaló swift-el.
júl. 29. 15:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Erről beszélünk, egy vasaló Swift, vagy Ufo Civic fényévekkel jobb ennél.
júl. 29. 15:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Az ufo meg főleg. Az 1.8-al haladni is lehet.
júl. 29. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Az ufós Civic inkább a H astra kortársa. Ha árban kijön annyiból, mint egy hasonló állapotú G Astra, akkor azt kell venni. Én is azt választanám. Az aktuális árakat annyira nem ismerem most ebben a szegensben.

"egy kétezres években gyártott, alsó középkategóriás autó külsejétől vagy belterétől miért is akarnánk csodát várni?"

Pont ezt írtam én is, hogy nagyon látszik rajta már, hogy '98-ban kiadott modell. De ezen nem kell csodálkozni, hiszen eltelt negyed évszázad. Ha Opel vonalon maradunk, a J Astrát is a 2000-es években gyártották, de már sokkal modernebb kinézetű. Nem az a minden egyhangú fekete minimalista szögletesség.

júl. 29. 15:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem ragaszkodnék hozzá. Persze jó áron ha nem egy szétrohadt kotla lehet még oké.
júl. 29. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!