Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire hülyeség 2024-ben...

Mennyire hülyeség 2024-ben még G Astrát venni?

Figyelt kérdés

Van kb 3,5 millióm használtautó vásárlásra. Nézegettem autókat ezekért a pénzekeért,10+ éves 100-150 ezret futott autók vannak.

Hülyeségből rákerestem a G Astrákra, a kínálat legtetejére, ott meg 1,5 millióért vannak 2008, 2009-es 100-150 ezret futott autók.

Ezek biztos jó állapotúak, és akkor simán megmaradna 2 millióm.

Tudom hogy sokkal fapadosabb, és többet fogyaszt mint egy modernebb autó, ráadásul rohadt unalmas minden szempontból,de még azzal együtt is sokkal jobban kijönnék anyagilag, ennek ráadásul tutira olcsóbb a szervizelése mint egy újabb autónak..

Pl egy ilyenre gondoltam:

[link]

Hol lehet a buktató, ti vennétek ilyet?

júl. 29. 13:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
14%
Nem vennék használt autót.
júl. 29. 13:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Magadnak veszed az autót, nem másnak kell megfelelni! Ha jó, és el visz A-ból B-be, akkor mi a gond? Ismerős 600 ezerért vett 22 éves Fábiát, igaz van pár dolog, amit meg kell csinálni, de úgy semmi komoly, pl ajtózár kapcsolói, kipufogó a flexibilis csőt kell cserélni, de nem rohad, motorikusan is rendben van, és szereti.
júl. 29. 13:22
 3/19 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
19%
Nagyon. Az F/G Astráról csak a magyarok gondolják, hogy jó autók voltak, amúgy pocsékak. Nem szabad nosztalgiából meg állapot-fétisből ilyen elaggott típust venni - ugyanannyi pénzért simán kapsz H, de akár J Astrát is, 3-as Méganet, KIA C'eedet és Hyundai i30-at. De egy Chevrolet Crueért, UFO Civicért, 3-as Focusért vagy Octaviáért sem kell sokkal többet kiadni.
júl. 29. 13:23
 4/19 anonim ***** válasza:
júl. 29. 13:29
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
A H Astra is öreg már ezekből.
júl. 29. 13:30
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
mi meg F astrát vettünk tavaly egy jobb tévé áráért. és akkor mi van? semmi komoly gond nem volt vele az elmúlt másfél évben. az van, amit #2-es írt, szépen elvisz A-ból B-be, aztán ennyi, egyelőre jól elvagyunk vele, aztán majd meglátjuk.
júl. 29. 13:36
 7/19 anonim ***** válasza:
Még tiszta szerencse, hogy nem csak a kor a lényeg, hanem az állapot is.... Van a kínálatnak alja meg teteje is. Ettől függetlenül nagyon fontos az átvizsgálás és az opeltől van jobb alternatíva is.
júl. 29. 13:37
 8/19 anonim ***** válasza:
52%

Ennyiből már japán autót vennék, nem egy Opelt.

Ilyen áron ki tudsz fogni egy normális űrhajó Civicet is. Nagyon más kávéház a két autó.

[link]

júl. 29. 13:40
 9/19 Koaxk Ábel ***** válasza:

Igazából én nem vennék G Astrát, de ha amúgy tetszik és elvagy egy puritán közlekedő edénnyel, akkor hajrá.

Bár ha semmi nem számít akkor már lehet előbb vennék egy régebbi Suzuki-t Swift, Ignis azok legalább atombiztos technikák!

júl. 29. 13:46
 10/19 anonim ***** válasza:
40%
Amúgy jah egy vasaló swift inkább.
júl. 29. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!