Mennyire hülyeség 2024-ben még G Astrát venni?
Van kb 3,5 millióm használtautó vásárlásra. Nézegettem autókat ezekért a pénzekeért,10+ éves 100-150 ezret futott autók vannak.
Hülyeségből rákerestem a G Astrákra, a kínálat legtetejére, ott meg 1,5 millióért vannak 2008, 2009-es 100-150 ezret futott autók.
Ezek biztos jó állapotúak, és akkor simán megmaradna 2 millióm.
Tudom hogy sokkal fapadosabb, és többet fogyaszt mint egy modernebb autó, ráadásul rohadt unalmas minden szempontból,de még azzal együtt is sokkal jobban kijönnék anyagilag, ennek ráadásul tutira olcsóbb a szervizelése mint egy újabb autónak..
Pl egy ilyenre gondoltam:
Hol lehet a buktató, ti vennétek ilyet?
Ennyiből már japán autót vennék, nem egy Opelt.
Ilyen áron ki tudsz fogni egy normális űrhajó Civicet is. Nagyon más kávéház a két autó.
Igazából én nem vennék G Astrát, de ha amúgy tetszik és elvagy egy puritán közlekedő edénnyel, akkor hajrá.
Bár ha semmi nem számít akkor már lehet előbb vennék egy régebbi Suzuki-t Swift, Ignis azok legalább atombiztos technikák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!