"igénytelen" robogó, amit csak tankolni kell?
Figyelt kérdés
Olyasmit, amit ez a sok ételfutár használ, olcsó, ütött kopott, de a világból kivisz robogó.júl. 29. 08:48
1/6 anonim válasza:
kymco, honda, suzuki, yamaha kinek mi tetszik..
3/6 anonim válasza:
a Babetta igenytelennek igenytelen, de szerelni kell kb ällandoan is... viszont pär ev utän tehetsz mestervizsgät motorszerelesböl es dolgozhatsz motorszerelökent is... mondjuk ez az összes egykori szoci motorrol elmondhato...(simson, mz, jawa, romet-komär)
4/6 A kérdező kommentje:
én még egy biciklit se tudnék megszerelni, nem hogy egy motort :D
júl. 29. 14:24
5/6 anonim válasza:
Én direkt Yamahát vettem, megvan 4 hónapja és már harmadjára megy a szervizbe, mert nem indul. És mindig más baja van. Már rohadtul unom. Ennyit arról, hogy a világba is ki lehet menni vele. 7 ezer kilométer van benne és folyton szarakszik. Nem ajánlom.
6/6 anonim válasza:
En egy Kymco Agility City 50 4t-t hajtok evek ota. 10e kmel vettem, 12nel volt motorfölujitäs hajtokarcsapägy hiba miatt. most van benne 18ezer km. csak tankolom meg 5ezrenkent olajat cserelek. enyem volt az elsö es a harmadik välasz is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!