35evesen elmenni a szakmaba dolgozni,kezdokent?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kb 10eve van meg a szereloi szakmunkasom Pecsen az 500as suliba vegeztem, de a gyakorlaton kivul akit a suli kert nincs tapasztalatom, es 10eve kamionozok, tehat gyakorlatom nulla, van esely ennyi idosen,hogy felvesznek valahova kezdokent? (Erettsegim, es anyanyelvi angollal)júl. 28. 11:50
1/7 anonim válasza:
Szerintem simán.
A kamionozás azért valamennyire kapcsolódik.
Normális szerelőből meg hiány van.
Egyébként meg gondolom annyira nem drága az időd, hogy ne férjen bele elküldeni azt a pár önéletrajzot és meglátod
2/7 A kérdező kommentje:
10év alatt meguntam a kamionozást, végig jártam európát, és váltanék, de akkor dobok pár üzenetet a cégeknek. (szerinted érdemes lehet nagyobb hivatalos szervíz közponzokba jelentkezni?)
júl. 28. 12:03
3/7 anonim válasza:
Kamionozas utan nem fog tetszeni a szereles. Inkabb valami belfoldes furgonos melot neznek.
4/7 A kérdező kommentje:
Furgonos? :D tudod te miről beszélsz? gondolom életedben nem furgonoztál... biztos nem furgonoznék soha
júl. 28. 12:07
5/7 anonim válasza:
#2: A motivációt értettük elsőre is.
Milyen üzeneteket akarsz dobálni? Önéletrajzot küldj a meghirdetett állásokra.
6/7 anonim válasza:
Próbáld meg, ha hajlandó leszel fingért vállalni, akkor biztos felvesznek majd valahova.
7/7 anonim válasza:
Tuti hogy fel fognak venni, olyan hiány van, hogy szinte bárkit felvesznek autószerelőnek manapság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!