Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen okból szoktatok autót...

Milyen okból szoktatok autót cserélni?

Figyelt kérdés
Gondolok olyanra, hogy túl öreg, kicsi vagy van valami baja, vagy hasonló.
2024. júl. 28. 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van pénzem egy olyanra, amit sokkal inkább akarok, mint a mostanit
2024. júl. 28. 08:29
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

1. megbízhatatlanná válik

2. túl sok kicsi javítás összeadódva hosszú távon + az ezekkel járó bosszúság, állandó szervízbe járás stb már nem éri meg

2024. júl. 28. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
3 éves korában mindig újra cserélem, mindig kicsit modernebbre, mindig kicsit nagyobbra.
2024. júl. 28. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

3.

Legrosszabb időpont.

2024. júl. 28. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
#4: 9:30, most fejeztem be a reggelit. Mi a baj vele?
2024. júl. 28. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Addig esik az ár a legmeredekebben, továbbá sok autóra eleve 5 év gari van, célszerű kimaxolni.
2024. júl. 28. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Húsz év után most van a negyedik autóm. Az első kettőt apám nekemadta, mert újat vett. A harmadik az enyém lett, miután az apám meghalt. Azt használtam 11 évig. Jó autó volt, de kicsi, és klíma nélküli. Így úgy döntöttem, mikor forrásom is volt bőven, hogy szeretnék egy nagyobb, klímásat. Így megvettem a bátyámét. Az előző 15 éves volt, de nem volt semmi baja és csak 130 vagy 150 ezer kilométer volt benne.
2024. júl. 28. 13:46
 8/8 Szolovjov ***** válasza:
100%
Én még sosem cseréltem autót, most tervezem mert 15 éve nálam van. Most 30 éves és nincs kedvem telibe lakatoltatni. Csak jó használt autót venni, iszonyúan nehéz. Vagy fapados, vagy gányolt, vagy túl sokat futott, leharcolt, vagy túl messze van a lakhelyemtől, vagy túl sokra tartják. 5 éve keresgélek.
2024. júl. 28. 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!