Ha autószerelő lennél, akkor te is bevállalnád?
Ez a faszi egy kokler, meg azt sem tudta, hogy hatul van a vezerles a kocsiban.
Amugy nem, quattro felesleges, plusz fogyasztas csak, legrugo felesleges plusz hibalehetoseg, allroadra sincs szuksegem, 3.0 tdi egy betegagy, a 2 literes motor jobb. Az automata valtot meg utalom es ebben is szeret megdogleni. Ez a kocsi tele van idozitett bombakkal, nem kellene.
Az vagyok🤣 Mit kéne be vállalni? Egy ilyen autó birtoklását vagy a csinálását.
Birtokolni nem szeretném, nekem az autó egy használati tárgy. Ezért járok 2 kerék meghajtású, keresztmotoros, 4 hengeres autóval. Jó ez az autó amíg nem kéri a lóvét. Akkor viszont szereti enni a bukszát. Amikor autót vettem igyekeztem kiszűrni a hibafaktorokat én is. LED-es fényszóró, csak úgy röpködnek a százezrek, dsg váltó szintúgy szereti a pénzt. Ezek a kocsik 10 éves korukra sokszor elég lefingottak (a videóban utal is rá) . Ezért vettem 4 éves Skodát helyette. 140.000km-rel szervíz könyvvel flottakezelőtől. 4 éve hibátlan pedig mentem vele 100.000km-ert. 1db agy csapágy csere volt eddig a periodikus szervizeken kívül.
Ami szintén egyszerűbb. A vezérlés csere pár óra kényelmesen. Pár dolgot félre hajtok, jobb első kerék le és már ott is vagyok. Szerintem mi szerelők sem szeretünk a sajáttal kínlódni "ingyen". Mikor pénzért csinálhatjuk másnak. 😉
Mit kell bevállalni rajta?
Birtokolni nem, napira ott a céges új autó, hobbira meg értelmezhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!