Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalomból kivont autóval...

Forgalomból kivont autóval közlekedtem,mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Vettem egy autót pár napja,a kereskedő biztosított róla hogyha a biztosítást ott helyben megkötöm akkor közlekedhetek az autóval.

Tudom naiv voltam utána kellett volna nézni mi a helyzet a kocsival.

Ma atirattam okmányirodaban ahol közölték hogy ideiglenesen ki van vonva. Az elmúlt napokban sokat ingaztam és főleg autópályán, ráadásul utánfutóval. Nem hiszem el hogy így jártam mikor mindenre figyelek.

Úgy tudom ezek a traffipaxok ezt is nézik...

Gyorsan nem hajtottam futoval úgy tudom 80 a megengedett sebesség,amit talán egyszer túlléptem ha ezt is nézik akkor kiderül gondolom hogy forgalomból kivont autóval.

Mekkora büntetésre számíthatok?

júl. 25. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Autópályán szerintem csak a matricát figyelik.
júl. 25. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az autópálya kamerák csak a matrica meglétét figyelik. Ha nem állított meg rendőr, valszeg semmi nem lesz.

De JSZP-n nem csekkoltad az autót, mikor megvásároltad, hogy rendben van-e minden?

júl. 25. 15:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nem néztem,ez volt az első alkalom hogy én irattam át az autót és elhoztam. Az előtte lévő 2 kocsimat a kereskedésben kértem hogy intézzék el amit csak kell és pár nap múlva mentem értük.

Jó nagy marha vagyok 😞

júl. 25. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem allitottak meg akkor semmi nem lesz.

Autópályán a rendőrauto számítógépe automatikusan olvassa és ellenőrzi a rendszámokat.

Engem 2 hete kapcsoltak le menet közben mert lejárt a műszaki.

Fatelom autojával voltam, bánat se nézte nem-e járt le 😅

júl. 25. 17:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó na az se semmi, remélem nem történt nagy baj 🙂

Köszönöm szépen a válaszokat.

júl. 25. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Kaptam egy 6500-as csekket.

Életemben először megbüntettek sok-sok év vezetés után 😃

júl. 25. 23:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!