Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez az index relé bal vagy...

Ez az index relé bal vagy jobb pozitívos?

Figyelt kérdés

[link]

Én abszolút nem értek hozzá, ezért a kérdés.

#index relé #jobb pozitív #bal pozitív
júl. 24. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez nem akksi!
júl. 24. 16:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom, de létezik jobb és bal pozitívos: [link]
júl. 24. 16:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Ugye nem mindegy milyet teszel az autóba.
júl. 24. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Jobb az is.
júl. 24. 19:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Ott a kapcsolási rajz a harmadik képen. Attól függ hogy tartod. A képen bal oldalt van a pozitív, de mivel lefele fordítva kerül az autóba úgy meg jobb oldalt van :D
júl. 24. 20:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Hiába van ott a kapcsolási rajz, én nem értek hozzá. Nem tudom mi az a 49, stb. Csak tippelni tudok, a BAT gondolom az akksit jelöli, akkor az a tüske csatlakozik az akksi pozitív részéhez. De akkor az a lényeg, hogy a kérdésben linkelt relé jobb pozitívos.
júl. 24. 22:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Egyébként mi történik akkor, ha jobbos helyett balos kerül be? Nem fog megfelelően villogni az irányjelző, vagy be sem kapcsol?
júl. 24. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
#6 A 3 vízszintes vonal jelenti a földelést, tehát negatívot, amit jobb oldalon látsz, és a bal oldali mellett meg ott van a plusz, tehát pozitív. Azért nem tudom eldönteni egyértelműen az ábráról, hogy bal vagy jobb pozitívos, mert nem tudom, hogy az ábrán lefele fordítva van a relé és átlátni rajta, vagy felfele van fordítva és felénk lógnak a lábak. Szakember biztos vágná ezt egyből, de én nem vagyok az, csak pár alap dolgot tudok. Ha jól tudom ezeknél ha nem jó a pólus, akkor csak nem működik, de ebben is tévedhetek. Van egyáltalán olyan, hogy bal vagy jobb pluszos relé?
júl. 24. 23:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Van.
júl. 25. 07:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem olyant raksz bele szimplan nem mukodik, bar a csatlakozoban a labat is atcserelheted es megvan oldva.
júl. 25. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!