Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarország egy roncstemető ?

Magyarország egy roncstemető ?

Figyelt kérdés
júl. 20. 17:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

" Nyilván ahogy a nép szegényedik el, ez is egyre rosszabb lesz csak"

Ezt azért már régóta lehet érzékelni,hogy nem mennek jól a dolgok. Vannak kivételes emberek akiknek most is jó ,de az átlag lényegében a tartalékait éli fel és ez borzasztó. Már ha van olyan és nem hónapról hónapra él.

júl. 20. 19:42
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Elég csak azt megnézni, mennyi bontószökevény 'pizzás' Swift van még mindig az utakon. Sztem Romániában jobb az állomány.
júl. 20. 22:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen, én pl. dolgozok, de csak egy mk2 Focusra futotta, 3 évig gyűjtöttem egy 19 éves autóra, lehet az én hibám, de azért a kaja, rezsi sem olcsó.
júl. 21. 00:03
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, arra azért mérget vennék simán, hogy lényegesen több új alkatrész van az autómban, mint a tiédben, pedig az enyém 33 éves....

És simán "leroncsoznád" ezt is....

A gond itt van a fejben.

júl. 21. 02:25
 15/20 A kérdező kommentje:
Hogy mondod? 31 éves lesz idén az autóm és nem tehetem meg a lecserélést anyagilag. Pedig lecserélném hiába költöttem rá sokat. Lényegében azért költök rá,hogy munkába tudjak menni.
júl. 21. 08:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen.
júl. 21. 13:05
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy mondod? 31 éves lesz idén az autóm és nem tehetem meg a lecserélést anyagilag. Pedig lecserélném hiába költöttem rá sokat. Lényegében azért költök rá,hogy munkába tudjak menni."

Xddd Mégis mit kell kicserélni egy munkába járós autón? Beszarok. Kb. semmit. És te ezen rinyálsz? Ha csóró vagy, ne járj autóval, ennyi

júl. 21. 13:12
 18/20 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
A kötelező biztosítás bevezetését követően kialakult egyfajta kimondatlan társadalmi egyezség, hogy ha az utakon közlekedő többi autós sem vesz nagy értékű autókat akkor mindenki másnak is alacsonyak maradnak a biztosítási költségei. Szerintem egy csomó ember belátja, hogy egy fiatalabb autót olcsóbb lenne tankolni meg javítani, de kalkulál Netrisken egy biztosítási díjat, s ha azt látja hogy a pár éves Octavia biztosítása az négyszer annyi, mint a régi autójáé akkor inkább visszalép a vásárlási szándéktól. Pl. régen az öreg BMW-k meg más prémium autók is nagyon mentek, de ma már gyakorlatilag alig keresik őket a vevők, mindenki használt Golfot, Focust meg Méganet akar venni.
júl. 21. 14:04
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Hát, eléggé magas az autók átlagéletkora, de ebből még nem következik automatikusan, hogy egy roncstemető lenne a járműállomány. Egy 25 éves régi Swift is lehet megvigyázott, tip-top állapotban, meg egy 5 éves ex-céges Octavia is lehet széthajtva-szétütve...
júl. 21. 18:49
 20/20 A kérdező kommentje:
Nagy kamu aki szerint nem kell költeni egy 30 éves autóra. Elég sokat kell rá költeni. Múltkor többe került a kocsi javítása mint amennyit ér :D végem lett tőle.
júl. 22. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!