Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Macedóniából és Görögország-...

Macedóniából és Görögország- ból kiküldik magyarországra gyorshajtás büntetést?

Figyelt kérdés

júl. 1. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ki. Vannak erre speciális ügynökségek. Nekünk Olaszországból is kiküldték, de a levél Hollandiából érkezett, egy nyomozóügynökségtől. Küldték a helyet, a túllépést, a bírság összegét az autó fenntartójának, és felszólítottak, hogy nevezzük meg, ki vezetett, hogy bejegyeztethessék a pontokat a jogsiba. A kijelölt email címre megírtuk, hogy nem emlékszünk, ki vezetett, tört angollal visszaírtak, hogy oké, akkor azt hagyjuk, de a bírságot tessék kifizetni.

Görögországból tuti kiküldik hasonló módon, és meglepődnék, hogy bár nem EU-tagállam, Macedóniából ne tudnák ugyanígy megoldani.

júl. 1. 12:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Kb mennyi idő a kiküldés?
júl. 1. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

1 Igen, valszeg megoldják. Viszont régebben nekem, amikor már a schengeni övet tagjai is voltunk magyar redszámmal villantottak németeknél, valszeg csak kb. 10 kmh pluszért autópályán, ami akkoriban kb. 20 euró volt.

Ennyinél nem foglalkoztak vele, és nem jött semmi. Utána kérdeztem valakit, olymit mondott, hogy 70 euró felett érdemes foglalkozni külföldiekkel, mert többer kerül a munka, ami van vele.

júl. 1. 14:09
 4/7 anonim ***** válasza:
#2 Nálunk bő három hónap volt.
júl. 1. 15:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Honnan kaptál büntetést? Mennyivel mentél? Mennyi volt a büntetés?
júl. 18. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Mit tudom én, kétszer is voltunk azon a nyáron Olaszországban, nem is tudtam, hogy pontosan melyik szakaszon voltunk és éppen ki vezetett. Ugye autópálya 130, szerintem éppen előzéshez a minél hamarabbi visszasorolás érdekében felcsúszhattam 145 köré, előzéskor a gázt szoktam nyomni, nem a sebességet nézni. Kb. annyi volt a bírság, mint amennyit itthon kaptam volna ha 150-et túllépem autópályán a véda alatt.
júl. 19. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 Upsz nem. 70-es táblánál sikerült 99-cel menni, az volt 5 napon belül 137 euró, utána 180, ha 60 napon belül nem fizettem volna akkor 390 körül. 2020 asszem. Szóval amikor érkezik az ajánlott levél, azt gyorsan be kell fizetni.
júl. 19. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!