Szerintetek melyik a legjobb navigáció Magyarországra ?
Figyelt kérdés
Van ugye Google Maps, Waze, Apple Maps, Maps.ME meg gondolom még jó pár. Melyiket szoktátok használni ?júl. 5. 08:49
1/9 anonim válasza:
Mindegyik jó, ki melyiket szokta meg. Én Google Maps-et használom.
3/9 anonim válasza:
Google maps, néha Waze, túrázásra open street map/osm android
5/9 anonim válasza:
Én a Waze-t használom, mert az kezeli, hogy milyen autópálya jegyem van.
6/9 anonim válasza:
Google maps ha előre akarsz idegeskedni mert mutatja a dugókat xD
Sygic: nagyon jól mutatja melyik sávba kell besorolnod mondjuk egy kereszteződés előtt ahol le kell majd fordulnod vagy éppen egyenesen tovább haladnod.
Túrára (gyalog): MAPS.ME vagy Organic Maps (ugyan az a kettő csak más néven)
7/9 anonim válasza:
#6 vagy hogy felkészülhess a heveny kuplungozásra Pesten, vagy épp elkerülhesd a dugót egy hosszabb, de gyorsabb úton.
8/9 anonim válasza:
Waze-ban nagyon kevés a házszám.
Talán a Sygic.
9/9 anonim válasza:
Google maps. A Wazenak sokszor adtam esélyt, minden egyes alkalommal majdneme agyvérzést kaptam tőle. Google Maps-el bejártam fél Európát már autóval, vagy city break alkalmával mindig minden tömegközlekedést pontosan tudott, szuper app.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!