Egy hatsokerekes autot mennyivel “massabb” vezetni mint a kormanyzott kerek meghajtasut?
Figyelt kérdés
Gondolkodom egybhatsokerekes auton, tobb a gond az ilyen autokkal?júl. 20. 07:28
1/9 anonim válasza:
Nem lenne rossz tudni mi van kiszemelve, látatlanba lehetetlen mondani bármit is, hogy mekkora gond lehet vele.. Átlagos felhasználó normál használatban nem hinném hogy észrevenné a különbséget. Esős időbe, csúszós úton máshogy viselkedik a hátsókerekes, mit az első.
2/9 anonim válasza:
Nincs ott gond, de télen csúszós jeges úton szoktak 1-2 zsák cementet belerakni hogy legyen tapadása.
4/9 anonim válasza:
Kifarolhat a hátulja ha olyan az út az elsőkerekeshez viszonyítva. Ügyetlenebb.
5/9 anonim válasza:
Persze úgy "farolhat" ki, hogy csúszós viszonyoknál, indulásnál leginkább.
6/9 anonim válasza:
Normál utcai használat mellett, mikor nem a határokat forszírozod olyan hatalmas különbség szerintem nincs. Legalábbis nekem a saját autóm elsőkerék meghajtású, a céges hátsó. Nem veszek észre köztük nagy különbséget. Volt Ladám is. Annál valóban mivel orrnehéz, jeges úton könnyebben kipörgött a kerék. Cementem nem volt, de volt egy jó 40-50 kilós vaskos lemez darabom. Azt raktam olyankor a csomagtartóba. Nem foglalt sok helyet, sík volt és valóban sokat javított a dolgon.
7/9 anonim válasza:
Lassan nem is lesz kérdés az ilyen, mert a modern elektromos autóknak mind a 4 kerekét kormányzod.
8/9 anonim válasza:
először egy helyesírási szótárt vegyél tesó!
9/9 anonim válasza:
Egy "mai" hátsókerekest normálisan használva pont ugyanannyira nehéz eldobni, mint egy elsőkerekest.
Ha a határokat akarod probálgatni, akkor már más a helyzet, de akkor meg úgyis megfog a kavicságy a pályanapon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!