Miért indul ennyire nehezen az autó hutorendszer atmosas után?
Látom,érdemben nem tudsz hozzászolni,csak egy szokásos kötekedő. Tudod a hűtőrendszer olyan,hogy nem látsz bele. 28 éves az autó,szerintem elég ésszerű dolognak tűnt megvasarlas után a kötelező dolgokba beletartozolag a hutovizet is cserélni. Nem is fagyallo volt benne.
De köszönöm a semmit, remélem utal minden ismerősöd,hogy egy ilyen kis kötekedő hülye gyerek vagy.
Ja, mi baj lehet?
Az előbb még átmosás volt, most már csak hűtővíz csere? És ugye nem azt akarod mondani, hogy kizárólag víz volt benne, fagyálló semmi, tehát kenés nélkül, meg időnként belefagyva és ezt te így megvetted?
Atmosas vízzel,plusz csere,ne idegesits már a hulyesegeiddel. Ha már le engedem, at is öblítem. Nem mertem meg a fagypontjat, szemre,sima,átlátszó, víz volt benne.
De tudsz a kérdésre válaszolni, vagy tényleg csak kötekedni jöttél. Nem az atmosason van a hangsúly. Johogynem kérdezed meg,minek vettem autót...
Regen itt meg gyakran érkezett segitseg, de ma már csak ilyen kis idióták maradtak,mint te,akik fennakadnak és szándékosan kötekednek teljesen lényegtelen dolgokon...
"Viszont hosszabb (1-2 nap) állás után nagyon nehezen akár azóta indulni. 2-3 hengerezik kb., 10 mp után pedig szépen beáll, és utána is hibátlanul jár."
"Ha utána ráindítok (nem kell melegre járatni,közvetlen leállítás és ujrainditom) akkor tökéletes, pöcc-röff."
Ez nagyon hasonlít arra, amikor az üzemanyagrendszeren van egy kis lyuk és be tud menni a levegő. Az üzemanyag részben visszacsorog a tankba és az első indításkor buborékos.
" nincs benzinszag"
Vannak olyan kis lyukak, repedések amin keresztül folyadék (benzin) alig jön ki, de a levegő be tud menni. Ha magad akarod keresni a problémát, akkor a benzinvezeték végső szakaszát ideiglenesen ki tudod cserélni átlátszóra és megfigyelheted, hogy van-e buborék az üzemanyagban, amikor nem indul rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!