3 nap után újra kiégett izzó???
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mi lehet az oka annak ha 3 nap után újra kiégett a bal oldali első izzó az autón??? Múlt héten kiégett de csak hétfőn értem rá kicseréltetni. Erre tegnap reggel újra jelzett a műszerfalon és ugyanaz az izzó égett ki. Mi van ilyenkor? Köszönöm.júl. 19. 06:05
1/25 anonim válasza:
Valószínűleg nincs rendes érintkezés, és "villog" az izzó. Szemmel ez nem biztos hogy érzékelhető
Érintkezőket csiszold meg a foglalatban, minőségi kontakt sprével fújd be mielőtt beleteszed az új izzót.
2/25 anonim válasza:
Vagy a búra rögzítése törött, és nagyon rezeg az izzó a foglalatban, az is kinyírja.
4/25 anonim válasza:
A generátor feszültségére is rámérnék, hogy az nem-e tölt túl. De igen, valószínűleg rossz érintkezés miatt ki be kapcsolgat az izzó és azt nem bírja sokáig.
5/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha a generátor tölt túl akkor mit kell cserélni? Illetve milyen költségekre számítsak?
júl. 19. 15:39
6/25 A kérdező kommentje:
És olyankor ha túl tölt a generátor akkor mi lesz annak a következménye? És olyankor nem az összes izzót csapná le?
júl. 19. 15:40
7/25 anonim válasza:
#5 Ha túltölt akkor generátor felújítás, de szerintem akkor a többi is kiégne gyorsan. 30-40 ezer ft lehet a felújítás. Inkább kontakthiba lesz az vagy hibás, gagyi izzó.
8/25 A kérdező kommentje:
Aki kicserélte hétfőn az gyorsan egy használt kínai legolcsóbbat rakott bele mert nem volt másik. Nem Magyarországon vagyunk és nem tudtam hogy itt hol tudok venni. Most vettem egy Philipset és most akarom bele rakatni. De szerintem az a használt gagyi sem szabadott volna hogy kiegjen 3 nap alatt vagy nem tudom. :(
júl. 19. 15:54
9/25 anonim válasza:
Azért egy hibás fesszabályzó cseréjét és a komplett generátor felújítását ne vegyünk már egy kalap alá.
10/25 anonim válasza:
#9 Ok, de nekem egész generátor felújítás volt mikor túltöltött, akkor átvertek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!