Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada 2107 első futóművét...

Lada 2107 első futóművét hogyan állítják be? Milyen szerszámok kellenek hozzá?

Figyelt kérdés
A környéken egy szerelő sem akarja meg csinálni valamiért. Ennyire bonyolult lenne? Vagy nem tudom el képzelni hogy miért nem hajlandó senki se meg csinálni

2024. júl. 18. 20:27
1 2
 11/16 anonim válasza:

A legjobb ha futóműveshez elvinni az autót. Korszerű múszerekkel beállító

padokkal rendelkeznek. Felesleges az otthoni kínlódás mókolás vele.

jan. 22. 03:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Azóta már én beállítottam otthon a kerékösszetartást de utána találtam egy gumist aki meg csinálta nekem rendesen műszerekkel úgy ahogyan kell. Egyébként nem sokat tévedtem pedig mérőszalaggal kókányoltam meg otthon :)
jan. 22. 06:18
 13/16 anonim ***** válasza:

#12.

Na az szép lehet, amikor egy gumis futóművet állít.

Végül is régen a borbélyok is húztak fogat......🤔

jan. 22. 21:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Miért ne állíthatna? Gumis műhely de foglalkoznak 3D futómű állítással is, felniket is javítanak és egy karosszéria lakatos műhely is van az udvarban. Igaz hogy meg kérik az árát de hibátlanul dolgoznak, nagyon sok autó van az udvarban. Nem hallottál még olyan vállalkozásról ahol több dolgot csinálnak egyszerre?
jan. 23. 00:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Nekem is két szakmám van amúgy. Asztalos és hegesztő. De akkor mostantól nem nyúlok se fémhez se fához mert a kettő ezek szerint üti egymást.
jan. 23. 00:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Képzeld, hallottam!

Sőt, láttam és jártam ilyen műhelyben.

Mert van olyan, hogy valaki profi futóműves műhelye, amit kiegészít egy egy gumis.

De olyan a világon nincs hogy valaki egész nap főállásban gumizik, aztán mellesleg néha-néha futómű állítást is bevállal.

A rokonszakmákról szóló magyarázatot lásd Rejtő Jenő könyvében:

"balett-táncosok és kőfaragók" 😉

jan. 23. 20:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!