Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják az elektromos...

Miért mondják az elektromos autókra hogy "a hülyék autója"?

Figyelt kérdés
júl. 17. 12:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem mondják.
júl. 17. 12:39
 2/12 bazaltkaroly ***** válasza:
100%
Mert mindig valakit ellenségnek kell tekinteni. Én sem tartom nagyra az elektromos autókat, de nem gondolom, hogy hülyék használnák.
júl. 17. 12:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én még sohasem hallottam ezt a kifejezést. Tény hogy van létjogosultságuk például városi rövid távokon, de az is tény hogy nem is ezzel fogjuk megmenteni az emberiséget.
júl. 17. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem vagyok én sem az elektronyosért, de bárcsak mindig az menne előttem, nem az 1.9 kormoló tádé.
júl. 17. 12:46
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
Haladni kell a korral, nem hülyézni...az, aki ezt mondja, gondolom minimálbéres, lepusztult lakásban él, és sörrel a kezében irogat gyűlölködő marhaságokat.
júl. 17. 12:58
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Senki sem mond ilyet.

Viszont igaz ami igaz, az elektromos autó egy népbutítás. Egy politikai játék, semmi több. Aki bedől neki, arra akár mondhatnánk is ezt. De nem mondjuk.

júl. 17. 13:08
 7/12 bazaltkaroly ***** válasza:
100%
Igazából nem a jelenlétük és a környezettudatosságuk a baj, mert az rossz akksikat is tudják már kezelni, hanem az, hogy a legolcsóbb modell is luxuskategória. Hogy akarják így átállítani az embereket a zöldebb opcióra, ha csak az felső tízezer engedheti meg magának. És nem csak az árával van a baj, hanem a fenntartásával is.
júl. 17. 13:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Még életemben nem hallottam ezt.
júl. 17. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Idióta a kérdező, ez már a sokadik ilyen miért mondják kérdése.
júl. 17. 13:26
 10/12 anonim ***** válasza:
8%
Mert csóró megkeseredett prolik.
júl. 17. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!