Miért mondják az elektromos autókra hogy "a hülyék autója"?
Figyelt kérdés
júl. 17. 12:12
2/12 bazaltkaroly válasza:
Mert mindig valakit ellenségnek kell tekinteni. Én sem tartom nagyra az elektromos autókat, de nem gondolom, hogy hülyék használnák.
3/12 anonim válasza:
Én még sohasem hallottam ezt a kifejezést. Tény hogy van létjogosultságuk például városi rövid távokon, de az is tény hogy nem is ezzel fogjuk megmenteni az emberiséget.
4/12 anonim válasza:
Nem vagyok én sem az elektronyosért, de bárcsak mindig az menne előttem, nem az 1.9 kormoló tádé.
5/12 anonim válasza:
Haladni kell a korral, nem hülyézni...az, aki ezt mondja, gondolom minimálbéres, lepusztult lakásban él, és sörrel a kezében irogat gyűlölködő marhaságokat.
6/12 anonim válasza:
Senki sem mond ilyet.
Viszont igaz ami igaz, az elektromos autó egy népbutítás. Egy politikai játék, semmi több. Aki bedől neki, arra akár mondhatnánk is ezt. De nem mondjuk.
7/12 bazaltkaroly válasza:
Igazából nem a jelenlétük és a környezettudatosságuk a baj, mert az rossz akksikat is tudják már kezelni, hanem az, hogy a legolcsóbb modell is luxuskategória. Hogy akarják így átállítani az embereket a zöldebb opcióra, ha csak az felső tízezer engedheti meg magának. És nem csak az árával van a baj, hanem a fenntartásával is.
9/12 anonim válasza:
Idióta a kérdező, ez már a sokadik ilyen miért mondják kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!