Régóta nem használt klímánál mire számítsak?
Figyelt kérdés
Évek óta nem volt használva a klíma a kocsiban. Tölteni szeretném, de elbizonytalanodtam, hogy milyen más feladat merülhet még fel..? És vajon mennyire lehet költséges?júl. 16. 16:57
1/4 anonim válasza:
Tisztítás mielőtt használnád, mert nagyon komoly betegségeket tud terjeszteni a klíma. Pl. vannak klímabombák amit beraksz az ülés mögé és átjáratod a klímán, az fertőtleníti. Árban sem vészes dolog.
2/4 anonim válasza:
Attól függ, ki kell próbálni.
1. Szerencséd van és valamilyen csoda folytán nem engedte el a töltést és működik. Ekkor örülsz és használod. Kereskedésben készleten ragadt kocsik is néha évekig is lehetnek a kereskedésben, mégsem indítgatják be csak azért, hogy megjárassák a klímát.
2. Elengedte a töltést, de nem repedeztek ki teljesen a tömítések. Azaz feltölteted és használod. Talán ez a legvalószínűtlenebb opció.
3. Elengedte a töltést és olyanok a tömítések, mint a szita. Mindent szét kell bontani, cserélni. Ez a legköltségesebb.
4. Egyéb...
3/4 anonim válasza:
Nekem a Ford Focus (2005) 20 ezerért töltötték és ozonnal fertőtlenítették. Azóta király, előtte ha bekapcsoltam köhögtem utána 2 napig.
4/4 anonim válasza:
2-es! Gondolom az elég nagy meló és legalább egy 150-200ezres mutatvány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!