Mit ajánlotok 3-3.5 misiért használt kocsit, ami ár-érték arányban is jó?
Jó lenne, ha kevés lenne a szervíz költsége, alkatrésze, és sokáig kiszolgáljon. 1. kocsim lesz, annyira nem értek hozzá, de a ford focus III 1.6 Ti-VCT jónak mondják....
Mennék vele nagyobb távokat is, meg városban is rövidebbeket. Nekem tetszenek az audik, mercik de azt nem tudom megéri-e venni ilyenáron, vagy ár-értékben jók-e. Köszi
Suzuki sok minden, de nem megbízható. Az igaz, hogy faék egyszerű és olcsó, de hosszútávon nem tartós.
Kérdező, ha mindenképp a megbízhatóság és az alacsony fenntartás a cél, akkor a Toyoták és Hondák között nézelődj szerintem. Itt vannak a legjobb esélyed. Ha német, akkor személy szerint BMW-t vennék a helyedben. 2 millióért kapsz egy jó állapotú, nagyobb motoros E46-ot, még 1 misiből kipofozod, és lesz egy tökéletes autód, amit élmény vezetni. De arra készülj fel, hogy a koruk miatt ezeknél az autóknál bármi jöhet. Mindig legyen tartalékba 300 ezred. Pláne ha nem tudsz szerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!