Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik 8-9 személyes mikrobusz...

Skynet2042 kérdése:

Melyik 8-9 személyes mikrobusz van a legjobb ár-érték arányban a használtautó piacon?

Figyelt kérdés
T4 est néztem, de ha esetleg van valami jobb szívesen meghallgatnálak titeket is, illetve aki esteleg tudja a következő adatok jelentését és leírná, azt nagyon megköszönném!t4 caravelle 70c 2f2 7
2016. nov. 24. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a T4 pont elég drága. Jó lehet még a Tranzit is, de ott a motorokra figyelni kell, mert talán a 2.2 TDCi nem olyan frankó

.

2016. nov. 24. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
T4 pont nagyon drága, mert a vele egykorú más kisbuszok már teljesen értéktelenek, mert széthullottak, míg a T4-esek még bőven millió ft felett vannak, ugyanis rendkívül tartós autó. De szerintem már nem éri meg ilyet venni, bár végülis egy jobban felszerelt Caravelle nem rossz választás.
2016. nov. 24. 17:25
 3/3 10 deka farhát ***** válasza:
Drágának drága, de cserébe legalább jó autó. Ár-érték arányt kérdeztek.
2017. jan. 31. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!