Néhány hónapja vásároltam egy újabb autót, viszont a mai minőségnek köszönhetően menet közben nagyon erős a menetzaj. Láttam, hogy vannak cégek, akik hangszigeteléssel foglalkoznak, viszont nem találtam róla semmilyen véleményt. Ők nyilván nem fognak negatívumokat mondani, de én kíváncsi lennék rá, hogy ha csökkent a menetzaj, akkor mennyivel, valamint mennyire időtálló ez az utólagos hangszigetelés.
Köszönjük Estike.. a kedves hangvételű privát üzenetedet pedig továbbítottam a moderátoroknak. :)
2024. júl. 13. 09:55
4/10 anonim válasza:
#1-eske hazudik. Jelentettem a válaszát.
2024. júl. 13. 11:05
5/10 anonim válasza:
4. Mégis mit jelentettél, mi rosszat írt az 1. ?
Mi lesz itt kiépül a besugó hálózat?
Mi az hogy újabb autót vettél?
Megkell nézni hogy a kipufogó végig hogy áll és egy motor diagnosztika hogy jól működjöjn.
Annyit tudsz esetleg tenni hogy a gumikat lecseréled , ne nagy bordás legyen mert az iszonyú hangos tud lenni.
2024. júl. 13. 11:19
6/10 anonim válasza:
Mi folyik ebben a kommentszekcióban (is)? :D
Ezt amúgy én is alá tudom támasztani, hogy az újabb autók hitvány minőségben készülnek. Egy 2004-es E46 kupém van, aminek menet közben alig van zaja a Hyundaihoz képest. Autópályán 100 km/h-tól felfelé már a rádiót nagyon fel kell tekerni, hogy lehessen bármit is hallani belőle. Nagyon érződik a minőségbeli különbség, valamint a hangszigetelés is, ami ebből a 3 éves autóból kiindulva nincs.
2024. júl. 14. 22:42
7/10 anonim válasza:
#6 bolond vagy.. E46-ban vagy 6 centi vastag szivacs van a padlókárpit alatt.. a 30 éves autómban kb 1,5 centis rongyszövetpárnák. :) Mondjuk ahhoz képest 150-nél is tudok ebben beszélgetni, de egy hasonló korú hondában 110-nél már esélytelen zenét hallgatni :D
2024. júl. 15. 01:33
8/10 anonim válasza:
Értelmes beszélgető partner lehetsz amúgy, ha lebolondozol mást azért, mert más a véleménye és a tapasztalata. Két autótípust írtam le, amiket rendszeresen használok és azoknak a különbségeit a hangszigeteléssel kapcsolatban. A kérdésben volt egy olyan rész, hogy "viszont a mai minőségnek köszönhetően menet közben nagyon erős a menetzaj". Erre reagáltam azzal, hogy használok régi és új autót is, és én is ezt tapasztalom, hogy az új autónál a hangszigetelés gyatra, de tisztában vagyok azzal is, hogy egy prémiumnak titulált márkát (azon belül is az E46-ot, ami 15-20 évvel ezelőtt még szerintem annak számított) hasonlítok össze egy tudtommal közép-alsó kategóriával.
2024. júl. 18. 22:50
9/10 anonim válasza:
Maradjunk annyiban hogy szerkezeti szinten ismerek elég sok autót. nem csak "kocsikázom" velük.
2024. júl. 18. 23:38
10/10 anonim válasza:
Kiszeded a kárpitot,ragasztasz fel bitument és visszarakod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!