Suzuki WagonR+ 1.0 vagy 1.3?
Kinél mit jelent a napi használat ugye. 53 lóerő egy közel egytonnás kasztnihoz? A sarki boltba épp ki lehet vele ugrani, vagy pár kilométert odébb vonszolni magad vele, de amúgy én ezt is nem is nevezném autónak. Inkább valami városi fűnyíró... lassabb vele közlekedni konkrétan, mint egy biciklivel, cserébe mondjuk nem ázol meg.
Jól van 🤣🤣 Nem azt mondtam, hogy nem megy le. Biciklivel is el lehet menni Kassára. Sőt gyalog is. Majd ha egyszer beülsz egy normális autóba, meglátod...
"Majd ha egyszer beülsz egy normális autóba"
Ja azért elötte próbáld ki.
Trabant Universal 601 4 személlyel szügyig rakva motyóval egy jó Balatoni nyaraláson. A Wagyonőr is luxus sportkocsinak érződik utána.
És a trabi is öröm vót, mert nem kellett állva vonatozni.
Sok embernek nem volt, és nem is lesz "normális" autója mégis qrva jól el van. 😉
Hagyjuk már. El lehet kezdeni magyarázni, hogy a csontleves finomabb mint a marhahús, de csak viccet csinálsz magadból. Én nem nézek le senkit, de szerintem jó dolog, ha az ember nem éri be az alsó kategóriával, legyen szó akármiről.
Mellesleg aki 30-40 éves korára nem jut el oda, hogy mondjuk 2 millióért autót tudjon venni, az valamit nagyon rosszul csinál az életben...
Azta piccs, ilyen érdekes szidalmazó fotelszarmurájt is ritkán látni. De 99%, se autó, se jogsi, járművet nem vezetett még, egyszer sem.
Figyelj ide, nekem itt van a garázsban egy 200 lóerős Lexus, meg egy 75 lóerős 1.2es g astra kombi, evvel húzom az utánfutót, amikor a Masterem szervizben van. De mesélj még, mennyire élhetetlen a WagonR, nagyon jókat nevetek a tudatlanságodon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!