Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szeretnek az emberek...

Miért szeretnek az emberek autózni annyira?

Figyelt kérdés

Főleg nyáron melegben mi a jó abban hogy ül bent egy dobozban?

Mondjuk mennyivel élvezetesebb egy bicajjal a városban.

júl. 10. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Kellemes a klíma, szépen nyugodtan lehet gurulgatni, nem kell a csövesek bűzét szagolni stb. Ja és nem akar mindenki megölni, mint bicajon, azért ez is előny.
júl. 10. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron az a jó, hogy 22 fokra állítom a klímát, és egy nem kell főni a 35 fokban, hanem kellemes környezetben lehet utazni.
júl. 10. 16:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmes, tiszta, légkondicionált, egyedül vagyok a saját kis teremben, hallgatom a rádiót vagy amit akarok és még haladok is. Vagy állok a dugóban, de ott is megvagyok.
júl. 10. 16:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok autópárti, de mondjuk 37 fokban napközben eszembe nem jutna biciklizni
júl. 10. 16:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"Főleg nyáron melegben"

"mennyivel élvezetesebb egy bicajjal"

Persze, hiszen mind tudjuk, hogy 40 fokos levegőn (meg amennyivel több a napon) aktív testmozgást végezve a legkevésbé sem okoz diszkomfortot. Ellenben a klímás autóm, fúj de rossz, ahogy ülök a 25 fokban és kizárom a külvilág baját. Nagyon szar. Nem is értem miért csinálom...

júl. 10. 16:38
 6/12 anonim válasza:
76%
Gyorsabb
júl. 10. 16:53
 7/12 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

A példa rossz, mert pont, hogy a klíma az egyik előnye az autónak, de ha ettől eltekintünk, akkor nem feltétlen szeretnek az emberek autózni, hanem sokszor rá vannak kényszerülve. Sok munkahely követel autót, illetve a mobilitást is segíti, mert nincs hozzákötve az ember a tömegközlekedési járatokhoz. Kisebb településeken előfordul, hogy napi ötször, hatszor jár a busz, és így sokaknak úgy jön ki, hogy órákkal előbb kell elindulnia, hogy még utána várakoznia kelljen a célpontjánál.

Illetve vannak emberek, akiknek az életük az autózás. Rendszeresen foglalkoznak a kocsijukkal, és szeretik vezetni. Afféle hobbi.

júl. 10. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én pont ilyen időben látom értelmét, pedig nem vagyok autópárti. Árnyékol és az autók többségében van klíma.
júl. 10. 17:01
 9/12 anonim ***** válasza:
# 5: nálad a pont!
júl. 10. 19:06
 10/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
Megpróbáltam most átérezni egy igazi szmókencsárm bűzét, és valahogy nem jött meg a kedvem a városi bringázáshoz. Kint, a terepen... az más!
júl. 10. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!