Szerintetek gáz az, ha valakinek közlekedésmérnökin nincs jogsija, s nem is akarja letenni?
Nagyjából annyira, mint egy játékfejlesztő, aki nem szokott számítógépes játékokkal játszani.
Biztos jól jön ilyen szakterületen a személyes tapasztalat.
Hát mondjuk, ha elvégzi és munkába állna, szerintem alapelvárás lesz ilyen körben, hogy legalább B-s jogsija legyen, csak gondolom ezt még nem mérte fel, dehát ő tudja...
Sokan vannak amúgy így, hogy hát én biztos nem akarok vezetni, stb, aztán előbb-utóbb mindenki megszerzi.
Én azt gondolom, hogy aki ilyen területen tanul, mert dolgozni is valamiféle közlekedéssel kapcsolatos területen akar, abban van annyi belső késztetés, hogy akar vezetni is.
De nyilván nem kizáró ok. Lehet valaki jó közlekedési szakember jogsi nélkül is.
A mi évfolyamunkon anno szerintem szinte mindenki már jogsival a zsebben jött az első félévben
6 Igen, aki meg a NASAnál űrhajók fellövésével kapcsolatos logisztikai mérnök, asztronautának kell lennie...
NYILVÁN van egy ésszerű határ, ahonnan kezdve nem elvárható a szakterülethez kapcsolódó személyes tapasztalat. Villamosvezetőként sokkal nehezebb tapasztalatot szerezni, mint egy mezei B jogsival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!