MÁV-csoportnál, Győrben a pályakezdő közlekedésmérnöknek milyen feladatai vannak? Van, aki így folytatta egyetem után az ország bármely részén?
milyen terület?
máv-startnál valami, vagy a pályavasútnál?
Én Győrben végeztem közlekmérnökként, pályakezdőként kerültem a MÁV-START-hoz.
De valóban nem mindegy, hogy a PV-hez kerülsz vagy a SZESZA-hoz.
A PV-nél mérnökgyakornok leszel, elküldenek forgalmi tanfolyamra, a fél éved ott töltöd el kb. Tehát az állomáson sokat nem fogsz tevékenykedni az elején, amíg nincs forgalmi vizsgád, meg önállósítód.
Igen, ez a Pályavasút hirdetése.
Nézd, ha érdekel a vasút, nem rossz. Én nem bántam meg a Startot, sokat tanultam.
ja így már világos.
beosztanak valami főnök mellé és 2 évig te leszel a jobb és bal keze. (a mondat további részét inkább nem írom le :D)
Aztán majd beraknak valami pozícióba.
Nem tom pontosan mi van ott, én is startos voltam, de a forgalomnál rakás földi halandó számára felfoghatatlan munkakör van :D
Ha a forgalomszabályozással kapcsolatos rész érdekel, akkor menj ide nyugodtan
de ha a műszaki rész, a mozdonyok, stb, akkor nem biztos hogy ez a legmegfelelőbb hely.
az fszt munkakörhöz pont nem kell állami fősuli, de az állomásfőnöknek kell akihez sok fszt tartozik. vagy akik a végrehajtási utasításokat szerkesztik, vagy oktatók, vizsgabiztosok, technológiai utasításokkal foglalkozó kolegák,
milyen közlekedésmérnök szakon vagy ha ennyire minimálisan sem tanultatok ilyeneket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!