Milyen autót vennétek ha nem egy két évre szólna, hanem akár 15 és még több?
2005 előtti japán vagy német szívó benzines autót, akár egy alap felszereltséggel, aminek rendben van a motorja és kasztnija is egybe van.
Én speciel egy Camry-t vennék, de a RAV4 is jól sikerült autó ha SUV-t preferálsz. Egyik sem versenyautó de egyáltalán nem lomhák.
Amúgy meg nem értem mi a fsz itt a vita tárgya, teljesen érthető ha a kérdező 15 misiből új autót akar.
38 ezer euróból új autót vennék de valami racionálisabb döntést hoznék és nem BMW-t vennék, márha egyáltalán lehet kapni új BMW-t ennyi pénzért.
Inkább egy Toyota Corolla, Auris, Rav4 vagy valami hasonló megbízható autót.
Ha hosszú távra kell akkor fontos hogy legyen benne sok extra és megbízható típus legyen.
Személy szerint ha 38 ezerből gazdálkodnék akkor nem vennék új autót hanem egy 10 év alattit kevés km-el és mindenképp átnézetném vásárlás előtt, így nem menne el mind a 38 ezer autóra. Ha csak autóra költhetem a pénzt akkor az érvényes amit először írtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!