Tényleg nem lehet azonnal elindulni a kompresszoros DAF kamionokkal?
Figyelt kérdés
A szomszédom minden hétköznap reggel 7kor beinditja az utcán a kamionját és úgy hagyja alapjáraton járni percekig amig elindul vele. Nagyon zavaró tud lenni mert hangos és megkértem hogy húzzon el vele azonnal miután beinditja. Erre azt mondja, hogy nem lehet azonnal indulni, mert a kompresszornak idő kell amíg levegőt csinál. Nem tudom, hogy hülyének néz-e, vagy tényleg ilyen ócska a komresszorja. Apámnak is volt kopresszoros mercije, de még senkitől sem hallottam olyat, hogy ne lehetne kompresszoros autóval azonnal elindulni.2024. júl. 4. 09:33
11/11 anonim válasza:
gondolom valami régi szarrakás lehet. Egy normális kamion nem engedi el a levegőt, csak amikor már öreg mint az országút, és olyanok a levegőkábelek mint a trapista sajt, meg a kompresszor is már a régi önmaga és 10x több idő kell a termeléshez mint fénykorában :D Ha ezek ki lennének cserélve indítás után pár másodperccel már lehetne is menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!