Gyorshajtás bírságot hogy tudok befizetni csekk nélkül?
Figyelt kérdés
Gyorshajtás bírságot kaptam postai úton. A csekket néhány napja eltettem, és sajnos sehol nem találom :-( már mindenhol kerestem.
Van más módja hogy befizessem? Pl. interneten bankkártyával?
júl. 2. 20:00
1/6 anonim válasza:
Egész biztos van rá lehetőség. Keresel egy elérhetőséget, felhívod, kérsz egy számlaszámot.
3/6 anonim válasza:
Valószínű benne van a levélben amit kaptál vagy csekket is lehet online fizetni.
4/6 anonim válasza:
Amikor kaptam ott volt egy link ahol meg tudtam nézni a képeket és be is tudtam fizetni online a bírságot.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
Az említett linket én is megtaláltam , azonban mint mondtam a csekk nincs meg. A levéllel együtt nem találom, ezt mondjuk nem írtam hozzá :(
Ergo nem tudok ügyszámot :( és az összegre sem emlékszem pontosan.
Az én kérdésem az lenne , van e olyan lehetöseg , hogy pl a rendőrség honlapján bejelentkezem ügyfélkapuval, és ott bankkártyával kifizetem.
júl. 3. 07:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!