Miért ad ilyen hangokat az autó?
Sziasztok!
Kb fél hónapja vettem egy Honda Accord 2.0 benzines 155 lovas gépjárművet. Pár napig hibátlanul működött, a szerelőm próbálta ki, szerinte ritka szép hangja és futóműve van, korróziómentes és megkímélt példány.
Nagyjából egy hete kezdődtek a dolgok, először a kuplung csúsztatásakor, elinduláskor jelentkező csörgő hang (mint amikor elmegy melletted egy szakadt Merci, nem szép hang), nem minden elindulásnál, de a legtöbbnél. Néha az auto úgy dönt, hogy rángat… 3-asban, 2.5 ezres fordulatnál, mint mikor le akar fulladni az auto.
Utána jelentkező probléma az utastérben és motortérben is hallható sípoló, fütyülő hang. Olyan fütyülés amikor még nem tud az ember fütyülni, de már alakul. Gázadásra, menet közben arányosan hangosabb lesz, turbó nincs az autóban. A mai napon először fedeztem fel, ahogy 15 perc út után olaj?! szerű szagot éreztem amikor kiszálltam a kocsiból.
Mindenképpen látni fogja a szerelő, de jelenleg nem érem el, szabadságon van még 1-2 hétig.
Tippek, gondolatok akinek hasonló tapasztalata van ezzel az autóval?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!