Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KRESZ vizsga közben látod...

KRESZ vizsga közben látod hogy rontottál-e és ha igen mit?

Figyelt kérdés
Vagy csak a végén közlik hogy átmentél-e vagy sem?

2024. jún. 28. 07:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A végén közlik az eredményt. Vicces lenne ha élőben mutatná a helyes választ.
2024. jún. 28. 08:10
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
A végén kiírja a pontszámod, és megmutatja, melyik kérdéseket rontottad el, olyankor rá lehet kattintani megnézni, melyiknél mi lett volna a helyes, és ha ezzel megvagy, akkor nyomod meg a befejezés gombot, és akkor villan a vizsgabiztos képernyőjén, hogy kész vagy és szólít hogy menj oda aláírni az eredményt.
2024. jún. 28. 08:57
 3/21 anonim ***** válasza:
78%

1.

Miért ne közölhetné, ha már a felénél hibáztál annyit, hogy biztos a bukás?

2024. jún. 28. 15:31
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

#3.

Nem hinném, hogy programjában szerepel hogy bizonyos %-nál, az addigi részeredményekből következtessen, vagy hogy sok rontás esetén előre kalkuláljon.

Bizonyára csak az utolsó választ követő OK. jelzés után értékel, illetve azt érzékeli, ha letellik az időlimit.

2024. jún. 28. 15:43
 5/21 anonim ***** válasza:

4.

Nem következtetnie kell. Ha pl 100 kérdésből max 20-at lehet rontani, és már a 48.-nál beüt a 21. hiba, akkor egyértelmű, hogy már nem lehet meg és nincs értelme folytatni.

2024. jún. 28. 16:43
 6/21 anonim ***** válasza:

Hidd már el, hogy a gép nem ír ki olyat, hogy "nincs értelme folytatni".

Az előírt időn belüli válaszokat értékeli, hogy jó vagy sem.

Ezt közli a teszt végén.

2024. jún. 28. 16:59
 7/21 anonim ***** válasza:
41%
#3 Közölhetné, csak nem teszi, mert gondolom az még extra költség lett volna, hogy ezt lefejlessze egy informatikus, egy másik meg letesztelje, hogy biztos mindig jól működik-e. Nem olcsó ám. Helyette inkább a bukott vizsgázó idejéből pazarolnak el plusz két percet, majd elhullajtok egy könnycseppet a nevükben. Talán kettőt is.
2024. jún. 29. 16:57
 8/21 anonim ***** válasza:
#3 Közölhetni közölhetné, csak semmi értelme és demotiváló is. Ha kiírná a helyes választ, akkor meg puskázni tudna róla a melletted ülő.
2024. jún. 29. 17:10
 9/21 anonim ***** válasza:

7.

Persze, qrva bonyolult lefejleszteni, hogy az amúgy is számolt hibás válaszoknál kiírjon valamit, amikor éppen átlépi a limitet. A jó válaszokat meg minek írná ki, senki nem beszélt erről.

2024. jún. 29. 17:20
 10/21 anonim ***** válasza:
#9 A jó választ nem kell kiírni, mert én tudom, hogy valamire jó választ adtam-e vagy sem. Ha felmerül a bizonytalanság, akkor igazából nem is tudtam, hanem tippeltem, tehát még ha jól is tippeltem, le kéne vonni azt a pontot, hiszen NEM TUDTAM.
2024. jún. 29. 17:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!